Környezetvédelem

2023.07.02. 12:53

Díjazták az Öko-kihívás nyerteseit

Forrás: Bihar Megyei Tanács

Ciucur Losonczi Antonius

Ünnepséget szervezett csütörtök este a Bihar Megyei Tanács a nagyváradi várban, melyen díazták az Öko-kihívás elnevezésű verseny résztvevőit. A vetélkedő a harmadik alkalommal meghirdetett A nagytakarítás Bihar megyei hónapja keretében zajlott.

Forrás: Bihar Megyei Tanács

A rendezvényen jelen voltak: Mircea Mălan, a megyei tanács alelnöke, Horea Abrudan Bihar megyei főtanfelügyelő, Teodor Suciu, a Bihar megyei erdészeti hivatal vezetője, Armando Bungău, a Decathlon váradi igazgatója és Mela Delia, a környezetvédelemmel foglalkozó Pro-TimeR Egyesület elnöke, akik átadták a jutalmakat (minden diák egy 500 lej értékű Decathlon vásárlási utalványt kapott). Az ünnepségre meghívták a kampányba bekapcsolódott 40 tanárt is, ők sorshúzással 250 lejes Benvenuti vásárlási utalványban részesültek. Tízezer lej értékű különdíjnak örvendhetett az Orizont Inkluzív Oktatási Központ. Az Öko-kihívás elnevezésű verseny május 1. és június 15. között zajlott IXII. osztályos gyerekek részvételével Bihar megyei városokban és községekben, beleértve Nagyváradot is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában