Gyász

2023.03.08. 09:01

Gyászhírek, március 8.

Nem vársz már minket ragyogó szemekkel,/ Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel,/ De egy könnycsepp a szemünkben Érted él,/ Egy gyertya az asztalon Érted ég./ S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet,/ Amit tőlünk soha senki el nem vehet./ Telhetnek hónapok, múlhatnak évek,/ Szívből szeretünk, és nem felejtünk Téged! Mély fájdalommal veszünk búcsút a legdrágább anyától, anyóstól, nagymamától, dédnagymamától, ÖZV. HARSÁNYI PIROSKÁTÓL, aki rövid szenvedés után, 77 éves korában elhunyt. Temetése ma, március 8-án, 15 órától lesz a biharszentjánosi kápolnából. Bánatos családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy BEDE ANDRÁS 63 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése ma, 2023. március 8-án, 13 órakor lesz a bihari temetőben. Te számunkra nem leszel halott, élni fogsz, mint a csillagok. A gyászoló család.

*

Szívemben fájdalommal tudatom, hogy a szeretett férj, rokon, barát, BIHARI SÁNDOR 71 éves korában hirtelen elhunyt. Felesége, Margit és a család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki BIHARI MARGITNAK, szeretett férje, BIHARI SÁNDOR elhunyta miatti fájdalmában. Erzsike és Laci.

*

Szívemben helyedet nem pótolja semmi, míg a földön élek, nem foglak feledni. Drága emlékedet őrzöm s mindenért, mi voltál, örök hálám. Nyugodj békében, drága Édesapám, RAUCH GYULA (Szentjobb). Emlékezik rád halálod 26. évfordulóján örökké szerető lányod, Kati.

*

Szomorú három éve már, hogy a drága édesanya, anyós, nagymama és dédi, ÖZV. TUTOR ZSUZSÁNNA örökre megpihent. „Csendben állok, emlékezem,/ Nem haltál meg, most is itt vagy velem.” Szerető családja, Ildikó, Attila és családjaik.

*

Örökké tartó szeretettel és tisztelettel emlékezünk a legdrágább édesanyára, KURUCZ IBOLYÁRA halálának 33. évfordulóján. „Istenem, súgd meg neki halkan,/ Lágyan szólj hozzá, hogy ne zavarjam!/ Álmomban keressen meg engem,/ Még egyszer hadd lássam, hadd öleljem!/ Nem szólnék róla,/ Hogy mélyen gyötör a bánat,/ Csak hadd lássam/ Még egyszer drága anyukámat!/ Hadd legyen nekem ez a legszebb álmom,/ Súgd meg neki halkan,/ Hogy nagyon szeretem,/ És hogy én mindennap várom.” Örökké szerető gyermekeid, Éva és családja, illetve Öcsi és családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem a legdrágább feleségre, KURUCZ IBOLYÁRA halálának 33. évfordulóján. „Másképp lenne minden,/ Hogyha velünk lennél,/ Ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél./ Elvitted a fényt, a derűt s meleget,/ Csak egyetlen fénysugarat hagytál,/ Az emlékedet.” Örökké szerető férjed, Mihály.

*

„Csak egy emlék maradt minden,/ Egy GYÖNYÖRŰ EMLÉK,/ Az, hogy itt éltél köztünk és velünk lehettél./ Csak egy vallomást mondok: Nagyon szeretlek!/ Itt élsz a szívemben, sohase feledlek!” Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább édesanyára és nagymamára, DOBRAN MÁRIÁRA (MANYIKA), aki 19 éve örökre eltávozott tőlünk. „Emlékedet örökké őrizzük, amíg élünk, te is itt élsz velünk.” Nyugodj békében, drága Anyukánk! Őt soha el nem felejtő és nagyon szerető lánya, Baba, fia, Puiu, menye, Adriana és unokája, Diana.

*

Szomorúan értesültünk volt osztálytársaink, BOKOR ISTVÁN és MIKÓ GYULA haláláról. Nyugodjanak békében! Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak. A Székelyhídi Középiskola 1962-ben végzett diákjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában