Gyász

2023.03.20. 08:33

Gyászhírek, március 20.

Múlhatnak az évek, de az emlékek élnek. Amíg élünk, őrizzük őket. A viszontlátás reményében emlékezünk JÁRI GYULÁRA halálának 9. évfordulóján. Nyugodjon békében! Bánatos családja.

*

Szomorú 10 év telt el, amióta elhunyt BÁLINT ISTVÁN (PÉTER, Magyarremete). Emlékeznek rá fiai, menyei, unokái és két dédunokája.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk a szeretett gyermekre, testvérre, keresztanyára és sógornőre, TÓTHNÉ POPOVICS BEÁTÁRA, aki ma 6 éve, hogy itt hagyott minket. „Amikor kialszik egy láng,/ Újra gyújtod mindig,/ Amikor kialszik egy élet, siratod mindig./ Nincs olyan nap, hogy ne gondolnánk Rád,/ Nem is tudod, milyen üres nélküled a világ./ Múlhatnak a napok, telhetnek az évek,/ Szívünkben örökre megmarad emléked.” Érted hulló könnyeink soha el nem múlnak, A jó Isten adjon örök nyugodalmat! Örökké bánatos családod.

*

Szeretettel emlékezünk a drága férjre, édesapára, MÁRTON JÓZSEFRE (Székelyhíd) halálának 20. évfordulóján. Felesége, Erzsike, fia, Józsi és lánya, Erika.

*

„Mert ami elmúlt, az csodásan kísért/ az én dalomba még,/ Mert aki meghalt az időben,/ Úgy van fölöttem, mint az ég.” (Kosztolányi Dezső) ANDOR VIORICA, KOVÁCS ILONA EDIT, POPA VALERIA, DERECSKEI JÓZSEF, SÜVEG ERZSÉBET, LUCACIU FLOARE, BOLBA ANA, CHEAR SABINA, SZABÓ MAGDALENA, PAUL PAUL-NICOLAE, GROZA ROZALIA LUCIA, MOCA FLOAREA, KARDOS ERZSÉBET, SZIRMAI ÉVA, MARC NICOLAE, TOMA ALEXANDRU CORNEL, CSOMA MÁRIA GIZELLA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában