Gyász

2023.03.13. 07:31

Gyászhírek, március 13.

Őszinte részvétünket fejezzük ki DR. BORDÁS ANDREA oktatónknak, szeretett édesapja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Partiumi Keresztény Egyetem munkaközössége.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a legszeretőbb édesanya, testvér és élettárs, PANTEA ERZSÉBET IBOLYA (volt PÁKOZDI) hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése 13-án a Steinberger kápolnából 13 órakor lesz. Gyászolják testvérei, Icuka, Pista, a fia, Ionuţ és élettársa, Daniel. Nyugodj békében!

*

Emlékezzünk! OPREÁN ADRIÁNÁRA, a drága gyermekre, testvérre és hűséges társra. Bizony, már 12 év telt el azóta, hogy elmentél, de csak a tested helyezték örök nyugalomba. TE itt vagy velem örökre, és ezt köszönöm. Nyugodj békében, drága kicsi ÁDIKÁM. Ezt kívánja neked a te Palikád.

*

„A mélybe csak tested merült el,/ csak ő tűnt el a föld alatt,/ de lényed lényege ezerfelé/ szóródva is köztünk marad.” SZENTIVÁNYI ANNA MARGARETA, ANDRÁSI RÓZA, JUNC IOAN, MARCU RODICA MĂRIOARA, FARAGÓ MIHÁLY, PRECUP MARIA, BOBLEA ANDRONICA, BIHARI SÁNDOR, VARGA FLORIAN, MIELUȚ MARIA LIVIA, ELENEȘ PETRU, KOVÁCS ZOLTÁN LEVENTE, SZEBENI-NÉMETHY ERZSÉBET, MIRODOT-BIHARI IOANA MARIA, WÄCHTER RICHARD HELMUT, STAN FLORIN, ORBÁN JULIANNA, TUREAN CAROLINA, BORDÁS ANDRÁS, PANTEA ERZSÉBET IBOLYA, KIRÁLY ZSÓFIA, LUKÁCS GYÖRGY, BEJUȘCA MARIA.  Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédi, KIRÁLY ZSÓFIA (született SERDÜLT) életének 95. évében eltávozott szerettei köréből. Temetése kedden, március 14-én, 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett férjtől, apától, nagyapától és apóstól, aki hosszú betegség után, csendesen megpihent. BORDÁS ANDRÁS (Szalonta–Nagyvárad, élt 78 évet) „Amikor Isten látta, hogy/ az út túl hosszú,/ a hegy nagyon meredek,/ a légzés egyre gyengül,/ átölelt és mondta:/ Gyere haza!” Temetése ma, március 13-án, 15 órakor a városi kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A bánatos, gyászoló család: felesége, Marika, lányai Erika és Andrea, unokái, Kinga és Márk, veje, Aurel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában