Job Expo

2023.03.02. 15:41

A Connect Group România és a Color Type állásajánlatai a Nagyvárad Job Expón

Eddig 25 munkáltató jelezte részvételét a Nagyvárad Job Expo állásbörzén.

ERDON-összeállítás

Több száz munkahely várja a Bihar megyeieket a Nagyvárad Job Expón. Az Inform Media Press által szervezett állásbörze VI. kiadása 2023. március 10-én lesz megtartva az Era Shopping Park kupolatermében. A Connect Group România és a Color Type azon cégek közé tartozik, amelyek munkahelyeket kínálnak a Nagyvárad Job Expón.

Connect Group România 

A cég, mely 20 éve van jelen Nagyváradon, sok szempontból a belga csoport vezető egysége. Nemcsak a gyár mérete vagy a fejlett gyártási berendezések miatt, hanem azért is, mert itt minden tevékenységi terület – kábelszerelés, nyomtatott áramköri lapok összeszerelése és moduláris felépítése – egy fedél alatt van.

A „ügyfeleink elvárásait meghaladó kiválóság elérése” mottóval a Connect Group România továbbra is a „széles körű” növekedésre összpontosít, mind a forgalom, mind pedig a minőség tekintetében. „Jelentős befektetéseket végeztünk új, gyorsabb és jobb gépekbe, a termelésünk hatékonyságát növelő szoftvertermékekbe, valamint az ezekkel a gépekkel és szoftvertermékekkel dolgozók képzésébe” – mondják a társaság képviselői.

A Connect Group România nagyvonalú kínálata az állásbörzén: 72 munkahely. Ezekből 10 felsőfokú végzettségűeknek szól: árubeszerző, tervező, ügyfélszolgálatos, folyamatmérnök, termékmérnök, minőségügyi mérnök és tesztmérnök. Minimum gimnáziumi végzettség szükséges 50 termelési operátori állás betöltéséhez. A targoncakezelő munkakör betöltéséhez targoncakezelői tanúsítvány, míg a raktárkezelői (3 hely), SMD/AOI gyártósorkezelői (5 hely) és elektronikai technikusi (3 hely) munkakörbe középfokú végzettség szükséges. A munkáltató által kínált előnyök: szállítás, étkezési jegyek, beilleszkedési bónusz, 13. fizetés.

Basic CMYK

Color Type

A cég 2005-ben alakult Nagyváradon, egy olasz vállalkozó elképzelése nyomán, aki teljes mértékben hitt ötletében és a tapasztalt színkatalógus-kezelők műszaki professzionalizmusában. A Color Type az első lépésektől kezdve folyamatosan befektet a szakértelembe, a technológiai innovációba és egy kis motivált csapat létrehozásába, amely sikerének igazi titka és hajtóereje. Kisvállalkozásból a romániai piac nagy szereplőinek referenciájává, valamint Olaszország és Európa vezető festékgyártóinak értékes partnerévé válik. 2016 januárjában teljesen új helyre költözött, Nagyvárad metropolisz-övezetébe, Fugyivásárhelyre, a fontos technológiai újítások inkubátorházába, amely a leghatékonyabban képes megbirkózni az egyre növekvő termelési igényekkel, Európa vezető gyártójává válva.

Fotós: Amazing Visuals

„A Color Type-nál szenvedélyünkké vált, hogy egy projektben minden színt kézzelfogható valósággá változtassunk nap mint nap, színpalettákat készítve az ipar, az építőipar és a fafeldolgozás különböző ágazataihoz: színkatalógusok, chipek, színkártyák, dekorációs panelek, speciális gipsztermékek és a dekorációs festékek csak néhány termékeink közül” – sorolják a társaság képviselői.
A Color Type ajánlatai a Nagyvárad Job Expón: ipari festő, automata és félautomata papírvágógépek kezelői, valamint vegyész/színmérő. A szakmai gyakorlat előnyt jelent, de a pozitív hozzáállás, a beilleszkedési, tanulási hajlandóság is fontos szempont. A cég ajánlatai: munkavégzés egy váltásban, napi 30 lejes étkezési utalvány, teljesítménybónusz, ünnepi juttatások és részleges utazási költségtérítés.

 

A Nagyvárad Job Expo VI. kiadása

Városunk legsikeresebb állásbörzéje, a Nagyvárad Job Expo 2023. március 10-én, pénteken 10–18 óra között várja az érdeklődőket az Era Shopping Park kupolatermében. 
A Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press által szervezett rendezvény a VI. kiadásához érkezett. Az állásbörze résztvevőit az Inform Media Press sajtótermékei, valamint Facebook-oldalai népszerűsítik. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).
A börzén jelen lesznek Bihar megye legjelentősebb munkaadói, amelyek több száz munkahelyet hirdetnek meg. Az ajánlatok különböző területekre vonatkoznak, mint például: autóipar, megújuló energia, kiskereskedelem, vendéglátóipar, asztalosság, mechanika stb. A szakmai gyakorlattal rendelkező személyek, pályakezdő fiatalok, illetve általános, középiskolai, szakiskolai vagy felsőfokú végzettségűek jelentkezését egyaránt várják.
A Nagyvárad Job Expo állásbörzére eddig 25 munkáltató iratkozott fel: Faist Mekatronic, Limtex, FinProm, Golde Oradea, Premagro, Turism Felix, Vernicolor, Prohumans, Connectronics Romania, Hanning Motors, Marvicon, Plexus, DeLonghi, PGS Sofa & Co, H.Essers, Sogefi Suspension Eastern Europe, Green Corp, MogaTech Energy, ClassFurn, Celestica, Congips, Axe Group Romania, Comau, Hella Romania – Hella Technical Center Oradea és Color Type. A rendezvényről a 0728-116-455 telefonszámon lehet részletes tájékoztatást kapni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában