Támogatott tartalom

2023.03.20. 10:22

3000 balesetmentes napot ért el a TotalEnergies Marketing Romania uzoni bitumentárolója

2023. március 20. – A 2023. évi #SafeDriver rendezvénnyel ünnepelték a 3000 napos balesetmentes időszak elérését a TotalEnergies Marketing Romania uzoni bitumentárolója területén. A #SafeDriver a TotalEnergies Marketing Romania szállítópartnereinek szentelt éves rendezvény, amelyre éppen az uzoni bitumentároló területén került sor 2023. március 9-én.

A 3000 balesetmentes nap elérése a TotalEnergies Marketing Romania uzoni bitumentárolója területén volt a #SafeDriver 2023 rendezvény fő témája. Ezzel a Társaság elégedettségének és elismerésének adott hangot a munkatársai és partnerei felé, akik szakmai tevékenységükkel hozzájárultak e jelentős eredmény eléréséhez.

Az esemény kiemelt pillanatai között megemlítjük Thierry Gourault, az európai marketing és szolgáltatások üzletág Délkelet-Európáért felelős ügyvezető alelnökének beszédét, aki rámutatott a biztonság fontosságára a TotalEnergies összes működési folyamatában, valamint Anna Sable, a TotalEnergies Marketing Services európai HSE-koordinátorának felszólalását, amelyben hangsúlyozta, hogy meg kell őrizni a nulla munkahelyi baleset eredményét.

Nyitóbeszédében Didier Grimault, a TotalEnergies Marketing Romania vezérigazgatója bátorító szavakkal fejezte ki köszönetét a csapat és a munkatársak felé, akik lehetővé tették az uzoni bitumentároló területén a 3000 balesetmentes nap célkitűzésének elérését.

„Nemcsak a termékek és szolgáltatások, hanem a munkarendszer fejlesztésével is tanúskodunk aziránti elkötelezettségünkről, hogy a helyi piac számára reprezentatív projekteket nyújtsunk, miközben a helyi kultúra és hagyományok támogatásával hozzájárulunk az uzoni közösség fejlődéséhez”, emelte ki beszédében Didier Grimault, a TotalEnergies Marketing Romania vezérigazgatója.

A 2023. évi #SafeDriver rendezvényen az uzoni közösség olyan jeles személyiségei is megjelentek, mint a Francia Köztársaság brassói tiszteletbeli konzulja, Uzon város polgármestere, a helyi iskola vezetősége és a kovásznai tűzoltóság képviselői.

A TotalEnergia Marketing Romania csapatát elismerik a nagy horderejű társadalmi felelősségvállalási és biztonsági projektekért, amelyekben folyamatosan részt vesz. Egy ilyen fontos cél elérése a csapatmunka, egyéni felelősségvállalás, valamint az erős és egészséges szervezeti kultúra eredménye.

 

Fizetett hirdetés!

CH18573

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában