Állásbörze

2023.02.09. 16:21

Közeleg a Nagyvárad Job Expo állásbörze VI. kiadása

A Nagyvárad Job Expo állásbörze 2023. március 10-én lesz megtartva az Era Shopping Parkban.

Fotó: Alexandru Nițescu

ERDON-összeállítás

Az álláskeresők máris előkészíthetik önéletrajzukat, a munkaerőt kereső cégek pedig bejegyezhetik naptárjukba a következő dátumot: 2023. március 10., péntek. Ezen a napon 10 és 18 óra között, az Era Shopping Park kupolatermében lesz megtartva a Nagyvárad Job Expo állásbörze VI. kiadása. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).
A VI. kiadásához érkezett rendezvény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az erdon.ro és bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press. Az állásbörze résztvevőit az Inform Media sajtótermékei, valamint Facebook-oldalai népszerűsítik.
A Nagyvárad Job Expo állásbörzére eddig a következő munkáltatók iratkoztak fel: Faist Mekatronic, Limtex, FinProm, Golde Oradea, Premagro, Turism Felix, Vernicolor, Prohumans és Connectronics Romania. A rendezvényről a 0728-116-455 telefonszámon lehet részletes tájékoztatást kapni.
A korábbi kiadásokon jelen lévő munkáltatók igen sikeresnek ítélték a rendezvényt, mind a szervezést, mind a médiavisszhangot, mind a résztvevők számát tekintve. A cégek méltányolták, hogy a Nagyvárad Job Expóra kilátogatóknak valóban szándékukban állt elhelyezkedni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában