Gyász

2023.02.06. 07:56

Gyászhírek, február 6.

Két éve elhunyt drága szerettünk, BARBU TIMEA. Emlékének tisztelgünk, őt soha nem feledve. Maliţa Sebastian és családja, Maliţa Dumitru, Turcsányi Ernő, Edda és Csicsi családjukkal, a Buhászi-Varga családok.

*

Örökké tartó fájdalommal emlékezem drága jó férjemre, SZŰCS GYULÁRA, aki egy éve, február 6-án hagyott itt engem. Hirtelen halálod megtörte szívemet, míg élek, őrzöm örök emlékedet. Kegyetlen volt a sors, hamar elvett tőlem, de szívednek emléke örökké itt maradt velem. Sok szép, boldog évet éltünk le együtt, s közben az idő is lassan eltelt felettünk. Ha most visszanézek az elmúlt évekre, köszönöm a jó Istennek, hogy téged adott nekem. Nyugodj békében! Emlékezik rád a te bánatos feleséged, Margit.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, ŞTÎRBU VIORICÁRA halálának 3. évfordulóján. Bánatos családja.

*

Egy éve annak a szomorú napnak, amikor örökre itt hagyott minket a szeretett férj, apa, testvér, rokon, VASGYURA SÁNDOR (1946– 2022). Pihenése legyen csendes, nyugalma áldott! Gyászoló családja.

*

Ha felszáll egy lélek az égbe,/ Odafenn egy új csillag éled./ Gyönyörű fénnyel szépen ragyog./ Jelzi, hogy többen lettek az angyalok. Őszinte részvétünket fejezzük ki a Szodorai családnak, a szeretett ID. SZODORAI ZOLTÁN elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! A Papp család.

*

„Ha felszáll egy lélek az égbe,/ odafenn egy új csillag éled./ Gyönyörű fénnyel, szépen ragyog./ Jelzi, hogy többen lettek az angyalok.” CORB MARIA, BRONȚ VIORICA, GROZE VIOREL, MUCSI PARASCHIVA, GÁL FERENC, FEHÉR LÁSZLÓ, HUSE ÁGNES, SIME SUSANA, SZODORAI ZOLTÁN, ZLIBUȚ CRĂCIUN, DASCĂL ECATERINA, LUKÁCS MÁRIA, ILLE CSILLAG, KÖPE MIHÁLY, PANTI IRMA, VINCZE KATALIN, HORVÁTH ERZSÉBET, ILIE ANTONETA, COSTIN MARIA, SCHMIDT ÉVA, DUMITRĂCHESCU FLORICA, LATA JÁNOS. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, HORVÁTH ERZSÉBET életének 87-ik évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése kedden, 7-én, 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott! Nyugodjon békében! Búcsúznak tőle lányai: Enikő és Ildikó, unokái, István és Péter családjaikkal.

*

Könnyes szemmel, szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagy-mama, SCHMIDT ÉVA (szül. JÁKÓ) életének 66. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése ma, február 6-án a Steinberger kápolnából, 13 órától. Csendes álma fölött őrködjön a hála és a szeretet! Búcsúznak gyermekei, Éva, Hans és Edit családjaikkal.

*

Mely fajdalommal tudatjuk, hogy KÖPE MIHÁLY életének 78. évében, rövid szenvedés után itt hagyott bennünket. Örök nyugalomra 2023. február 8-án, 12 órakor helyezzük a Rulikowski temetőben, a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Szomorúan értesültünk a szeretett és tisztelt, volt osztálytársunk, KÖPE MIHÁLY (MISI) hirtelen haláláról. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. A 3-as számú középiskola (Ady Endre Líceum) 1963-ban végzett XI. A, István Tibor tanár úr osztálya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában