Gyász

2023.02.27. 08:25

Gyászhírek, február 27.

Megrendülten értesültünk nyugdíjas kollégánk, PAPP EMMA matematika-tanárnő haláláról. Őszinte részvétünket, együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Utolsó üdvözlettel, a Mihai Eminescu Főgimnázium közössége.

*

Mély megrendüléssel értesültünk, volt osztályfőnökünk, PAP EMMA eltávozásáról. Őszinte részvétünk gyászoló családjának. A Történelem-Filológia Líceum 1986-ban végzett XII. F osztályának közössége.

*

Őszinte részvétünket, együttérzésünket fejezzük ki a családnak drága szerettük, VÉKONY GIZELLA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Köszönjük sokéves odaadó munkáját. Nyugodjon békében. A Nagyvárad-Velencei Katolikus Egyházközség.

*

Örökké tartó fájdalommal emlékezünk arra a szomorú napra, amikor ma egy éve örökre távozott az élők sorából IFJ. LUKÁCS SÁNDOR (Örvénd). „Nem vársz már minket ragyogó szemekkel,/ Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel,/ De hisszük, hogy égi otthonodban békére leltél,/ Hisz te a jónál is jobbat érdemeltél.” Kedves emléked szívunk mindörökké megőrzi. Bánatos felesége, két lánya, veje és imádott kisunokája.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki ezekben a nehéz percekben, és osztozunk a KASZIBA család fájdalmában, amit IOAN KASZIBA (a Bihar megyei Fogyasztói Szövetkezet volt alelnöke) elvesztése miatt éreznek. A jó Isten nyugtassa békében! A Bihar megyei Fogyasztói Szövetkezet vezetősége és alkalmazottai.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, CRISTEA MARGARETÁRA (szül. NYIKOM, Fugyivásárhely), aki ma 22 éve örökre itt hagyott bennünket. „Az élet múlik, de akit szeretünk, arra életünk végéig emlékezünk.” A megemlékező család.

*

Szeretettel és tisztelettel emlékezünk a drága gyermekre és édesanyára, HABINYÁK IBOLYÁRA halálának 24. évfordulóján. Pihenése legyen csendes és emléke áldott! A szerető család.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, LŐRICZ ILONÁRA, aki ma 5 éve búcsú nélkül távozott el közülünk. Egy téli napon életed véget ért,/ Bánatot ránk hagyva, elmentél./ A fájdalmat leírni nem lehet,/ Csak letörölni a hulló könnyeket./ Könnyes az út, mely sírodhoz vezet,/ Isten őrködjön pihenésed felett! Férjed, Feri, leányod, Gyöngyike.

*

SZÁVÓ MÁRIA (BAROTA, 1957–2015) Nem vársz már minket ragyogó szemekkel,/ Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel./ De egy könnycsepp a szemünkben érted él,/ Egy gyertya az asztalon érted ég./ S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet./ Telnek a hónapok, múlnak az évek,/ Szívből szeretünk, s nem felejtünk téged. Emléke legyen áldott! Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk: férje, Miklós, gyermekei és unokái.

*

„Az Úr adta, az Úr vette el! Áldott legyen az Úrnak neve!” (Jób könyve 1,21) Őszinte részvéttel és a feltámadásba vetett hittel állunk a gyászoló család mellé REIMANN KATALIN egykori presbiterünk, egyházunk hűséges tagja feletti gyászában. A Nagyvárad-Olaszi Református Egyházközség lelkészei, Presbitériuma és Nőszövetsége.

*

„Tudd meg, szeretted nem halott,/ sőt mára kimenőt kapott./ A lelke hozzád visszatért,/ s hálát ad minden könnyedért!” (Aranyosi Ervin) MOGA FLOAREA, MARIAS IBOLYA, HERMAN MAGDOLNA, OROS SAMUIL, GABOR SAVETA, BISTRAN NICOLAE VALENTIN, MOZER BÉLA, BERNÁTH JUDIT, KASZIBA JÁNOS, DAJKA IRÉN, VÉKONY GIZELLA, MATEI VIOREL, SECARĂ LUCREȚIA, BONYHAY EMILIA VICTORIA, MASCAȘ DUMITRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fajdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, Özv. BERNÁTH GYULÁNÉ (szül. SZILÁGYI JUDIT nyugdíjas tanítónő) életének 90. évében, rövid szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése ma, február 27-én, hétfőn 15 órától a Steinberger kápolnából lesz. Gyászoló családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy édesanyám, Özv. DAJKA LAJOSNÉ (szül. KOVÁCS IRÉN) 71-ik évében hosszú, nehéz betegség után elhunyt. Temetése ma, február 27-én, 15 órától lesz a biharpüspöki református kápolnából. Emléked örökké velem marad. Pihenésed legyen csendes, békés! Leányod, Margit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában