Gyász

2023.02.24. 08:14

Gyászhírek, február 24.

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra és tatára, NAGY IMRÉRE (Székelyhíd), aki már egy éve elhagytad a házat, amit annyira szerettél. Itt hagytad a családod, akiket még annál is jobban szerettél. Ott pihensz, hol már nem fáj semmi. Nyugalmad nem zavarja senki, de hisszük, hogy égi otthonodban békére leltél, és a csillagok közül vigyázol reánk. Bánatos feleséged, Ibolya, fiad, Imi, lányod, Ibolya, vejed, Sándor és egyetlen unokád, Dávid.

*
Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett férjtől és édesapától, MÁTYÁSI MIHÁLYTÓL (élt 70 évet), aki tragikus hirtelenséggel visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése február 25-én, szombaton 13 órakor lesz az erdőgyaraki (Ghiorac) temető kápolnájából. Kérünk mindenkit, koszorút és virágot ne hozzon, csak tiszteletét tegye. Felesége, Juli és lánya, Györgyi.

*

„Az Úr szemei előtt drága az Ő kegyeseinek halála.” (Zsoltárok 116,15) Megdöbbenve a tragédián, de Isten akaratát elfogadva állunk a gyászoló család mellett, és buzgón esedezünk is bőséges vigasztalásáért MÁTYÁSI MIHÁLY presbiter testvérünk elvesztése miatt. Az Erdőgyaraki Református Egyházközség gyülekezete, presbitériuma és lelkipásztora.

*

Fájó szívvel emlékezünk szüleimre, NAGY MÁRIÁRA, aki 29 éve és NAGY LAJOSRA, aki 16 éve örökre megpihent. Pihenésük legyen csendes! Lányuk és családja.

*

Megrendült szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagynéni, SCHIMDT ELA-MARIA életének 85. évében váratlanul elhunyt. Temetése pénteken 13 órakor lesz a városi kápolnából. Nyugodjon békében! Szerető családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett édesanyától, anyóstól, nagymamától, REIMANN KATALINTÓL (szül. Balogh), aki életének 78. évében elhunyt. Temetése február 28-án, kedden 14 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emlékét örökké szívünkben őrizzük. Nyugodjon békében! Pihenése legyen áldott! Fia, Csaba, menye, Mónika, unokái, Benjámin és Gréta.

*

„Ha emlegettek, köztetek leszek,/ Ha imádkoztok, veletek vagyok.” (Reményik Sándor) Szomorú szívvel, soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága szerettünkre, NAGY ÉVÁRA (Értarcsa) halálának második évfordulóján. Legyen áldott emléke! Bánatos, szerető családja.

*

Szeretettel emlékezünk szüleinkre, ID. SZARKA JÓZSEFRE és SZARKA ANNÁRA haláluk 29., illetve 24. évfordulóján, valamint szeretett bátyánkra, IFJ. SZARKA JÓZSEFRE, aki hat hónapja távozott az élők sorából. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Ilonka és Gizike családjaikkal.

*

Őszintén osztozom a gyászoló családdal, szerettük, PAP EMMA (született KOVÁCS, Szilágysomlyó) ny. matematika-tanárnő halála miatti fájdalmukban. Sok évtizedes barátságunkat és a lelkiismeretes tanár emlékét szeretettel megőrzöm. Nyugodj békében, Csöpi! Plainer Vali.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában