Job Expo

2023.02.22. 13:47

A Vernicolor 49 állásajánlattal lesz jelen a Nagyvárad Job Expón

Több száz munkahely lesz a Nagyvárad Job Expón különféle területeken, különböző végzettségű álláskeresők részére.

Fotó:

A Bihar megyei álláskeresőknek lehetőségük nyílik munkahelyet találni a Nagyvárad Job Expo állásbörzén. Városunk legsikeresebb állásbörzéje, a Nagyvárad Job Expo 2023. március 10-én, pénteken 10–18 óra között várja az érdeklődőket az Era Shopping Park kupolatermében.
A Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press által szervezett rendezvény a VI. kiadásához érkezett. Az állásbörze résztvevőit az Inform Media Press sajtótermékei, valamint Facebook-oldalai népszerűsítik. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).
A börzén jelen lesznek Bihar megye legjelentősebb munkaadói, amelyek több száz munkahelyet hirdetnek meg. Az ajánlatok különböző területekre vonatkoznak, mint például: autóipar, megújuló energia, kiskereskedelem, vendéglátóipar, asztalosság, mechanika stb. A szakmai gyakorlattal rendelkező személyeket, illetve általános, középiskolai, szakiskolai vagy felsőfokú végzettségű fiatalok jelentkezését egyaránt várják.
A Nagyvárad Job Expo állásbörzére eddig 22 munkáltató iratkozott fel: Faist Mekatronic, Limtex, FinProm, Golde Oradea, Premagro, Turism Felix, Vernicolor, Prohumans, Connectronics Romania, Hanning Motors, Marvicon, Plexus, DeLonghi, PGS Sofa & Co, H.Essers, Sogefi Suspension Eastern Europe, Green Corp, MogaTech Energy, ClassFurn, Celestica, Congips és Axe Group Romania. A rendezvényről a 0728-116-455 telefonszámon lehet részletes tájékoztatást kapni.
A korábbi kiadásokon részt vevő munkáltatók igen sikeresnek ítélték azokat, mind a szervezést, mind a médiavisszhangot, mind pedig a résztvevők számát tekintve. A cégek méltányolták, hogy a Nagyvárad Job Expóra kilátogatóknak valóban szándékukban állt elhelyezkedni.

Vernicolor – 49 munkahely

A társaság különféle alkatrészeket és részegységeket gyárt az autóipar számára: díszelemek volánra, műszerfalra, rádiós kijelzőrendszerre és autótető-világítási rendszerre, belső díszeket, ajtó- vagy műszerfali díszítéseket, dekoratív elemeket, külső autóalkatrészeket.
A termékek több termelési szakaszban készülnek: műanyag-fröccsöntés, műanyafestés, lézeres gravírozás, műanyagkrómozás és összeszerelés. Jelenleg a Vernicolor két Bihar megyei üzemében (Nagyváradon és Biharszentandráson) közel 800 alkalmazottat foglalkoztat.
A Vernicolor 49 munkahelyet kínál a Nagyvárad Job Expón, mind közép-, mind felsőfokú tanulmányokkal rendelkezők részére: 15 műanyaggyártó operátor, 12 minőségi folyamatoperátor, öt gyártási operátor, két horganyzó, két targoncakezelő, három árumozgató, három műanyaggyártás-szabályzó, két műszakvezető, egy ipari mérnök, egy közgazdász, egy karbantartási technikus, egy minőségügyi mérnök és egy takarítónő. A társaság ingyenes szállítást, napi 30 lejes étkezési jegyeket, teljesítménybónuszokat, magánegészségügyi előfizetést biztosít.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában