Job Expó

2023.02.21. 14:32

A De’Longhi 135 állásajánlattal érkezik a Nagyvárad Job Expóra

Több száz munkahely a Nagyvárad Job Expón különféle területeken, különböző végzettségű álláskeresők részére.

ERDON-összeállítás

A Bihar megyei álláskeresőknek lehetőségük nyílik munkahelyet találni a Nagyvárad Job Expo állásbörzén. Városunk legsikeresebb állásbörzéje, a Nagyvárad Job Expo 2023. március 10-én, pénteken 10–18 óra között várja az érdeklődőket az Era Shopping Park kupolatermében.
A Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az erdon.ro és bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press által szervezett rendezvény a VI. kiadásához érkezett. Az állásbörze résztvevőit az Inform Media Press sajtótermékei, valamint Facebook-oldalai népszerűsítik. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).
A börzén jelen lesznek Bihar megye legjelentősebb munkaadói, amelyek több száz munkahelyet hirdetnek meg. Az ajánlatok különböző területekre vonatkoznak, mint például: autóipar, megújuló energia, kiskereskedelem, vendéglátóipar, asztalosság, mechanika stb. A szakmai gyakorlattal rendelkező személyeket, illetve általános, középiskolai, szakiskolai vagy felsőfokú végzettségű fiatalok jelentkezését egyaránt várják.
A Nagyvárad Job Expo állásbörzére eddig 22 munkáltató iratkozott fel: Faist Mekatronic, Limtex, FinProm, Golde Oradea, Premagro, Turism Felix, Vernicolor, Prohumans, Connectronics Romania, Hanning Motors, Marvicon, Plexus, DeLonghi, PGS Sofa & Co, H.Essers, Sogefi Suspension Eastern Europe, Green Corp, MogaTech Energy, ClassFurn, Celestica, Congips és Axe Group Romania.
A rendezvényről a 0728-116-455 telefonszámon lehet részletes tájékoztatást kapni. 
A korábbi kiadásokon részt vevő munkáltatók igen sikeresnek ítélték azokat, mind a szervezést, mind a médiavisszhangot, mind pedig a résztvevők számát tekintve. A cégek méltányolták, hogy a Nagyvárad Job Expóra kilátogatóknak valóban szándékukban állt elhelyezkedni.

De’Longhi – 135 állásajánlat

A De’Longhi csoport világvezető a háztartási gépek gyártásában különböző területeken, mint amilyen a kávékészítés, az élelmiszeripar, a lakberendezés és a klímaberendezések.
A De’Longhi összesen hat gyártóüzemet és 33 nemzetközi kirendeltséget működtet, amelyek világszerte több mint 75 országban járulnak hozzá az értékesítéshez, kötelezettséget vállalva olyan innovációk létrehozására, amelyek kényelmet és stílust visznek a vásárlók otthonába, könnyebbé téve a mindennapokat. A cég szlogenje: „Minden De’Longhi-élmény különlegességgel jár!”
A Nagyvárad Job Expón a De’Longhinak nem kevesebb mint 135 ajánlata lesz a Bihar megyei álláskeresők részére. Ebből 122 középfokú végzettségűeknek szól: 70 elektromechanikus összeszerelő, 30 műanyagkezelő operátor, 10 szitanyomtató, három beltéri szállítógép-kezelő, négy árumozgató és öt targoncakezelő. A De’Longhi további kilenc főt alkalmaz szakmai végzettséggel: három minőségelemző technikust, két beállítót műanyagfeldolgozó-géphez, három raktárost és egy formavágót. A De’Longhi felsőfokú végzettségűek számára kínált ajánlata a következőket tartalmazza: egy gyártástervező, két műszakvezető és egy minőségelemző. Az alkalmazások meghatározatlan időtartamra szólnak. A cég szállítást és étkezési jegyeket biztosít.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában