Mulatság

2023.02.01. 18:44

A Chicago Band is fellép a Partiumi Farsangi Mulatságon

BN-összeállítás

A nagyváradi Armonia Venue rendezvényházban szervezik meg február 17-én, pénteken a Partiumi Farsangi Mulatságot. A 19 órakor kezdődő mulatság sztárvendégei Bódi Csabi, a Dupla KáVé és Köteles Cindy, illetve Sós Fecó. Az elmúlt évek hagyományaihoz híven a rendezvény batyus jellegű. A mulatságról a magyarországi Sláger TV felvételt készít. A főszervezők, a Bihar megyei RMDSZ, a Partium Alapítvány és a nagyváradi Kiss Music Band. A térség legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye idén is számos meglepetést tartogat, a helyszín azonban az elmúlt években már kipróbált és messzemenően megfelelő Armonia Venue rendezvényterem marad. Az idei farsangi mulatságon öt kiváló zenekar biztosítja a minőségi szórakozást: a Kiss Music Band, az Amazon-Ász, a Chicago Band, az Euphoria Music Band és a Sláger Boys együttes. 

A Chicago Band esküvői és party zenekar. A hagyományos lakodalmas, illetve a báli zene mellett kínálatukban megtalálható a modernebb zene is, azzal a szándékkal, hogy minden követelménynek meg tudjanak felelni. A zenekar bemutatkozás szerint „Repertoárunk a mai napig is folyamatosan bővül és naprakész, így valamennyi korosztály zenei igényét ki tudjuk elégíteni. A zenekar három tagú: Bajnok Csaba – szaxofon és ének, Coborzan Sebi – billentyű és ének, Gyöngyösi Robert – billentyű és ének. Minden zenekari tagunk tapasztalt zenész, akiknek azonos fontosságú szerepük van abban, hogy igényes zenét juttassuk el az esküvőn, partin mulatozó, vagy épp csak a zenehallgató közönséghez”.

A rendezvényre elővételben már válthatók jegyek Nagyváradon, a Bihar megyei RMDSZ székházában, a Fekete Sas-palotában a második emeleten a következő órarend szerint: hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 10–16, csütörtökön 10–18 óra között. Jegyárak: emelet 49 lej/fő, földszint 59 lej/fő, 12 év alatti gyermekek részére 10 lej/fő (12 éven felülieknek teljes árú jegy vásárlása esedékes).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában