Meghibásodás

2023.01.26. 15:55

Pénteken is szünetel a fűtés Nagyvárad egy részén

Forrás: Getty Images

Javítási munkálatok miatt január 27-én, pénteken 6–16 óra között is szünetel a melegvíz- és fűtésszolgáltatás Nagyváradon a 411-es hőközpont által ellátott fogyasztók számára. Érintettek az Andrei Șaguna 3. sz., az Aurel Lazăr 4A, 5., 6., 7., 8. és 11 sz. alatti lakók, valamint a Széchenyi-tér (Parcul Traian) 5. szám alatti Prefektúra és a Nagyváradi Börtön, továbbá a Lorántffy Zsuzsanna Református Teológiai Líceum épülete. A fővezetéken történt meghibásodás miatt az említett területen csütörtökön is szünetelt a szolgáltatás. Mindent megtesznek a meghibásodás mihamarabbi elhárításáért – áll a Nagyváradi Hőszolgáltató közleményében. 

További információk igényelhetők a 0800-070-800 ingyenesen hívható zöldszámon, vagy a vállalat honlapján  (www.termoficareoradea.ro) elérhető TermoAlert alkalmazáson keresztül. A Nagyváradi Hőszolgáltató Vállalat ezúton is elnézést kér az okozott kellemetlenségért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában