Farsang

2023.01.19. 14:07

Partiumi Farsangi Mulatságot tartanak február 17-én

A nagyváradi Armonia Venue rendezvényházban szervezik meg február 17-én, pénteken a Partiumi Farsangi Mulatságot. A 19 órakor kezdődő esemény sztárvendégei Bódi Csabi, a Dupla KáVé és Köteles Cindy, illetve Sós Fecó lesznek. Az elmúlt évek hagyományaihoz híven a rendezvény batyus jellegű. A mulatságról a magyarországi Sláger TV felvételt készít.

Február 17. - 1

Fotó: Norbert Biro

Sajtóanyag

A főszervezők, a Bihar megyei RMDSZ, a Partium Alapítvány és a nagyváradi Kiss Music Band képviselői csütörtökön véglegesítették az immár sokadik alkalommal megtartandó rendezvény résztvevőinek listáját és programját. A térség legnagyobb ilyen jellegű eseménye idén is számos meglepetést tartogat, a helyszín azonban az elmúlt években már kipróbált és messzemenően megfelelő Armonia Venue rendezvényterem marad.
Jó szórakozás, baráti társaság, minőségi zene jellemzi egy évtizede a farsangi mulatságot, legutóbb közel ezerháromszáz magyar ember mulatott együtt Nagyváradról és szerte Bihar megyéből. „Mindamellett, hogy minőségi szórakozási lehetőséget biztosítunk, kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy ez mindenki számára elérhető legyen. Az biztos, hogy ennyi pénzért ilyen lehetőség nincs a környéken. Fontos, hogy lássuk és felmutassuk, erő van ebben a közösségben, és tudunk együtt nemcsak dolgozni, hanem mulatni is” – mondta a szervezők nevében Szabó Ödön, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ügyvezető elnöke.
Az idei farsangi mulatságon öt kiváló zenekar biztosítja a minőségi szórakozást: a Kiss Music Band, az Amazon-Ász, a Chicago Band, az Euphoria Music Band és a Sláger Boys együttes. Az est sztárvendégei a mulatós zene közkedvelt, méltán népszerű képviselői: Bódi Csabi, a Dupla KáVé és Köteles Cindy, illetve Sós Fecó.
A rendezvényre elővételben január 25-étől, szerdától válthatók jegyek Nagyváradon, a Bihar megyei RMDSZ székházában, a Fekete Sas-palotában a második emeleten a következő órarend szerint: hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 10–16, csütörtökön 10–18 óra között. Jegyárak: emelet – 49 lej/fő, földszint – 59 lej/fő, 12 év alatti gyermekek részére – 10 lej/fő (12 éven felülieknek teljes árú jegy vásárlása esedékes).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában