Gyász

2022.12.02. 06:41

Gyászhírek, december 2.

LAKATOS MÁRIA (szül: TÓTH) búcsúztatására 2022. december 3-án, szombaton 11 órától kerül sor a római katolikus székesegyház kápolnájában. A megemlékezésre érkezőket arra kérjük, hogy koszorú helyett önmagukat, esetleg egyetlen szál virágot hozzanak.

*

A gyászoló család tudatja, hogy a szeretett férj, édesapa, nagytata, testvér, VINCZE-NAGY ANDRÁS 2022. november 30-án, életének 67. évében tragikus hirtelenséggel eltávozott közülünk. Temetése december 3-án, szombaton 13 órakor lesz a biharpüspöki temetőben. Drága emléke örökké szívünkben él!

*

Minden évben eljön egy nap, amely szívünkben fájó emlék marad. A veszteség örök fájdalmával emlékezünk a drága férjre, apára, apósra, nagyapára, SIPOS GÁBORRA, aki 5 éve, december 1-jén távozott el örökre. Emlékezik fájó szívvel felesége, Erzsike, leánya, veje és unokái, sógora és sógornője.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a szeretett gyermekre és testvérre, VARGA KINGA-TIMEÁRA, aki hat hónapja búcsú nélkül ment el tőlünk. „Nincs az a nap, hogy ne jussál eszünkbe. Olyankor könny szökik szemünkbe. Hosszú útra mentél, mindenkitől távol, Csak mi tudjuk igazán, mennyire hiányzol. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, Szívünkben örök a fájdalom és a szeretet. Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, Nem haltál meg, csak álmodni mentél, Drága emléked örökké szívünkben él.” Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet. Hiányzol, nagyon szeretünk. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Gyászolja édesanyja, nevelőapja, kilenc testvére és családjaik.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett PERECSENYI GIZELLA (született OZSVÁTH, Asszonyvására) életének 96. évében elhunyt. Temetése ma, december 2-án, 14 órától a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle szerető családja.

*

„Szeretteim, én most már elmegyek, a lelketek mélyén mindig ott leszek. Küzdöttem sokat, de már nem lehet, az örök haza vár, Isten veletek! Szeressétek egymást, sose felejtsetek!” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a legdrágább férj, apa, após, nagyapa és dédnagyapa, ILYÉS ISTVÁN életének 84. évében hosszas betegség után elhunyt. Felejthetetlen szerettünktől ma, 2022. december 2-án, pénteken 12 órakor veszünk végső búcsút a váradi Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Búcsúzik a Szent Erzsébet Otthon munkatársaitól és lakótársaitól. Gyászolják: fia, lányai, vejei, unokái, dédunokái, nászasszonyai, rokonai, ismerősei és mindazok, akik szerették és tisztelték. Nyugodjon békében, drága emlékét szeretettel megőrizzük szívünkben.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy ILYÉS ISTVÁN, a szeretett apa, após, nagyapa, dédnagyapa, hoszszú szenvedés után elhunyt 84 évesen. Temetése ma, december 2-án, pénteken 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család. „Porszem az élet, elfújja a szél, Itt hagytál mindent, amiért küzdöttél. Itt hagytad azokat, akiket nagyon szerettél.”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában