Aszfaltozás

2022.11.11. 11:49

Több mint száz parkolóhely a Nottara utcán

Elkezdődött az aszfaltozása annak a több mint száz parkolóhelynek, amelyeket a nagyváradi Constantin Nottara utcán alakítanak ki, írja közleményében a polgármesteri hivatal. A parkolóhelyek Váradszőllősön lesznek egy 2679 négyzetméteres területen, a Constantin Nottara és a General Nicolae Șova utca övezetében.

 

Összesen 106 új parkolóhely lesz, ezek közül 68-at a Constantin Nottara utca felől lehet majd megközelíteni, 38-at pedig a Nicolae Șova utcáról. A kopóréteg leöntése után felfestik a parkolóhelyeket, a csatornahálózat már elkészült, még meg kell építeni a járdákat, az új behajtókat, ki kell alakítani a zöldövezeteket és a közvilágítást. A kivitelezők a Macrom Hidroconstruct, a Construct Drumuri Group és a Madlev Cons cégek, a beruházás költségvetése 759.762 lej áfa nélkül.

 

A polgármesteri hivatal közleménye megjegyzi azt is, hogy a Nottara és a Șova utcai parkolórész között a város már kialakított huszonkét helyet, így azon a környéken közel 130 parkolóhely lesz hamarosan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában