Adventi vásár

2022.11.15. 08:44

Idén is megszervezik a jótékonysági adventi vásárt

A nagyváradi római katolikus egyházmegye különböző vidékein élő közösségek népesítik majd be a székesegyház és a püspöki palota előtti teret december 3-án, advent második szombatján, 14 órától, hogy az általuk készített kézműves termékeket jótékonysági célra kínálják fel, a Páli Szent Vince Gyermekmentő Szolgálat támogatására.
„Mindamellett, hogy adományainkkal egy nemes célt támogatunk, az ajándékozás gesztusa válik hangsúlyossá, hisz megszokottságainkból kilépve az ünnep felé vezető úton embertársainkhoz is közelebb kerülhetünk. A közös készület és alkotás öröme az ünnepre hangolja a szívet és még inkább összekovácsolja a közösséget. A különböző anyag-, szín- vagy ízvilággal bíró és szépen csomagolt termékek többet jelentenek egyszerű ajándéktárgyaknál, hiszen bennük a kreatív szeretet apró gesztusai öltenek testet. Szeretettel hívjuk és várjuk mindazokat, akik a karácsony felé vezető úton érzik a találkozások, a közösség, az együtt töltött idő felbecsülhetetlen értékét, és szeretnének kilépni a hétköznapok szürkeségéből” – üzenik a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában