Gyász

2022.09.27. 07:32

Gyászhírek, szeptember 27.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy drága szerettünk, PAP IMRE (Biharfélegyháza) jóságos szíve életének 66. évében megszűnt dobogni. Temetése szerdán 14 órától, a biharfélegyházi kápolnától lesz. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászolják: felesége, Lenke, fiai, Norbert és József és menye, Melitta.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, nagynéni, BUSTYE ANICO életének 72. évében csendesen megpihent. Temetése 2022.09.28-án, szerdán 13 órakor a Steinberger kápolnából. Fia, Marci, menye, Éva és unokája, Brigi.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett bátyámtól, BOROS PÉTERTŐL, akinek jóságos szíve megszűnt dobogni. Nyugodjon békében! Gyászoló testvére, Anna.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett keresztapám, BOROS PÉTER (a nyugdíjosztály volt dolgozója) életének 87. évében elhunyt. Temetése ma, szeptember 27-én, 13 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodj békében! Búcsúzik keresztlánya, Ildikó és családja.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában