Állásbörze

2022.09.30. 09:54

A Sykes és a Hanning Motors is részt vesz a Nagyvárad Job Expón

Munkalehetőségek az állásbörzén különböző területeken és különböző végzettségűek számára.

A Sykes is részt vesz a Nagyvárad Job Expón

BN-összeállítás

Több mint 1200 munkahelyet kínál az érdeklődőknek a Nagyvárad Job Expón részt vevő 31 munkáltató. Az eseményre 2022. október 7-én, pénteken, az Era Shopping Park kupolája alatt kerül sor 10 és 18 óra között. A kínálat széles körű, olyan területeket ölel fel, mint: autóipar, vendéglátás, kereskedelem, műanyag-feldolgozó ipar, építőipar és építőanyag-ipar, asztalosság, pénzügyi szolgáltatások, szállítás, mechanika stb. 

Sykes Romania

A Sykes a Sitel Group® része. Az ügyfélélményt (CX) szolgáló termékek és megoldások vezető globális szolgáltatójaként a Sitel Group® támogatja a márkákat az ügyfelekkel való erősebb kapcsolatok kiépítésében, amelyek növelik a márka értékét. Az egyes márkák egyedi víziója és céljai ihlették a kérdést: „Mi lenne, ha?”, szakértelmüket alkalmazva innovatív megoldásokat hoznak létre, amelyek csökkentik az ügyfelek erőfeszítéseit. 

 

Világszerte több mint 160.000 emberrel – akik otthonról vagy valamelyik CX-központról dolgoznak – teremtik meg az összeköttetést a legkedveltebb márkák és ügyfeleik között, naponta több mint 8 millió alkalommal, több mint 50 nyelven. Akár digitálisak, akár hangalapúak, megoldásaik versenyelőnyt biztosítanak az ügyfelek részére minden érintkezési ponton. Elismert módszerük az iparági vezetőként szerzett több mint 35 éves tapasztalatra és az alkalmazottak tapasztalatának javítása iránti elkötelezettségre épül. 

A Sykes Romania 137 munkahelyet kínál a Nagyvárad Job Expón. Ebből 45 hely az angol nyelvet ismerő ügyfél-tájékoztatóknak, 40 az olasz nyelvet ismerőknek, 15 a franciául tudóknak, 15 a spanyolul beszélőknek, hat a németül és hat az egzotikus nyelveken (bolgár, görög, lengyel, szlovén és macedón) beszélőknek van fenntartva. Diákokat, egyetemet végzetteket vagy szakképzetteket egyaránt fogadnak. Tapasztalat nem szükséges. A Sykes lehetőséget kínál arra, hogy otthonról vagy a kolozsvári székhelyről dolgozzon. A cég emellett ingyenes képzést, napi 30 lejes étkezési utalványt, magánklinikai egészségbiztosítást, egyéni teljesítménytől függő havi bónuszt és fejlődési lehetőségeket is biztosít. 

Hanning Motors Romania

A Hanning Motors Romania a világpiacon több mint 70 éve jelen lévő HANNING ELEKTRO-WERKE GmbH & Co.KG cégcsoport része. A társaság Nagyváradon 2018-ban kezdte működését, világelső az elektromos és elektronikus hajtásrendszerek gyártásában.  A hosszú távú fejlesztési stratégiával rendelkező cég 2018 végén 34 főt foglalkoztatott, jelenleg pedig több mint 350 alkalmazottja van.  A társaság teljes fejlődésben van a Bihar megyei munkaerőpiacon, 2021 végén pedig megkezdődött egy új, 500 fős összkapacitású gyártócsarnok építése. 

A Hanning Motors az állásbörze hagyományos ügyfele
 

A Hanning Motors Romania 70 betöltetlen állással vesz részt a Nagyvárad Job Expón: termelésvezető mérnök – egy hely, automatizálási mérnök – egy hely, közgazdász – egy hely, minőségügyi technikus – nyolc hely, minőségügyi elemző – egy hely, raktárvezető – egy hely, targoncavezető – két hely, árumozgató – hét hely, géplakatos – egy hely, karbantartó technikus – három hely, CNC-operátor – két hely, hegesztő – két hely, alkatrész-összeszerelő – 40 hely.

 

A társaság meghatározatlan időre szóló munkaszerződést, versenyképes bérezést, előrelépési és fizetésemelési lehetőséget, különböző bónuszokat, napi 30 lejes étkezési jegyeket, dupla túlórabért, éjszakai pótlékot, magánegészségügyi biztosítást, Nagyvárad területén és különböző külső útvonalakon ingyenes szállítást kínál.

Az V. kiadás

A Nagyvárad Job Expo állásbörze az V. kiadásához érkezett. Az eseményt a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és a Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Kft. szervezi. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Mostanáig 31 munkáltató jelentette be részvételét az állásbörzén: Henri Coandă Posztliceális Iskola, Golde Oradea, FinProm, Premagro, Prohuman APT, EBM Papst, Plexus Services Ro, Marvicon, H.Essers, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Nidec, Plastor, Vernicolor, DeLonghi, Hanning Motors, Turism Felix, Madrugada, Greencorp, Celestica, Faist Mekatronic, Universal Export – Orsa Manpower Consulting, PGS Sofa & Co, Purem Oradea, Profi Rom Food, Strabag, Teknia Oradea, Connectronics Romania, Sykes Romania, Metro Cash & Carry Romania, MogaTech és Lugera &Makler. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában