Korszerűsítés

2022.08.16. 06:18

Megnyílik az olimpiai uszoda

Több mint kétéves korszerűsítési munkálatok után augusztus 16-án újra megnyílik a nagyváradi Ioan Alexandrescu Olimpiai Medence, írja a bihon.ro. A munkálatokat befejezték és átvették.

BN-összeállítás

Nemcsak a sportolók, hanem az úszni szerető váradiak is fellélegezhetnek, hiszen újra megnyitja kapuit az olimpiai uszoda. Bérletet online is lehet vásárolni az eventbook.ro honlapon, valamint személyesen a Nagyváradi Városi Sportklub székhelyén, a Vágóhíd (Traian Blajovici) utca 24. szám alatt, és természetesen a helyszínen. A kezdő és haladó úszásoktatás bérlet felnőtteknek és gyerekeknek 250 lej, a többi bérlettípus, beleértve a felnőtt úszóbérletet is, 200 lej. A bérletek harminc napig érvényesek. A Nagyváradi Városi Sportklub honlapján tette közzé a hírt, emellett számos gyakorlati információt is megosztottak a beléptetéssel és a bérletvásárlással kapcsolatban. Az uszodába való belépéskor beszkennelik a bérletet és levonnak egy másfél órás alkalmat. Amennyiben valaki pár perccel többet marad, mint másfél óra, kilépésnél még egy alkalmat levonnak a bérletről.

A bérlettulajdonosok a következő program szerint látogathatják az uszodát: hétfőtől péntekig 6–10, 12.30–15 és 21–23, szombaton és vasárnap 7–10 és 12.30–18 óra között. Ez a program a sportesemények függvényében változhat. Még több információt a városi sportklub honlapján (https://csmoradea.ro/) találnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában