Vásár

2022.05.14. 11:46

Érmellék ízei és termékei vásár a váradi Nagyvásártéren

Fotó: Alexandru Nițescu

Fotó:

Hegedűs Krisztina

A legutóbbi alkalommal ellentétben, a jó időnek köszönhetően voltak, akik már az első órákban kilátogattak az ezúttal is megrendezett Érmellék ízei és termékei vásárra. 
Az eseményen négy megye több tájegységének termelői vannak jelen, így az érdeklődők Bihar, Szatmár, Kolozs és Hargita megye őstermelőinek valamint kézműves mestereinek egyedi termékeit vásárolhatják meg. 

Olyan már megszokott minőségi és kézműves termékek közül lehet válogatni, mint a papírfonás technikával készített kosarak, levendula termékek, kézműves natúr szappanok, népi ruhák, mágnesek, ékszerek (gyöngyökből, fából, bőrből), kiegészítők, korondi kerámiák és játékok. Ami az ételeket illeti, mézek, mézeskalácsok, vegán, cukor nélkül készített csokoládék, natúr szörpök, lekvárok, friss fűszernövények, zöldségek és gyümölcsök, virághagymák, sajtfélék és különböző kolbászok várják a vásárlókat. 

A vásár ma és holnap, azaz május 14–15-én, 10-19 óra között a váradi Nagyvásártéren (December 1. park) látogatható. A családosoknak, de nem csak számukra kifejezetten jó időtöltés a napos hétvégére. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában