Programajánló

2022.03.07. 13:14

Kiállításmegnyitó nőnap alkalmából

A nagyváradi Szent László téren március 8-án, a nemzetközi nőnap alkalmából új kiállítást nyitnak meg. Ezúttal is a Varadinum Fotóklub tagjainak munkáit tekinthetjük meg, a téma pedig egyértelműen, a kiállítás címéből kiindulva, ,,A nő”. A tárlat megnyitóját kedden 17 órai kezdettel tartják. 

A tárlaton a Varadinum Fotóklub következő tagjainak felvételei lesznek megtekinthetők: Adela Rusu, Anca Molnar, Mariana Scubli (Máramarossziget), Horváth Márta, Roxana Condrea, Ecaterina Kiss (Felsőbánya), Raul Ghiman, Marian Plaino (Bukarest), Doru Petruţiu, Ovidiu Ilisie, Ionuţ Jarca, Mihai R. Bogdan, Pópa Kornél (Szombathely), Claudiu Guraliuc és Cătălin Arcu (Kolozsvár), Ionel Gurzun (Nagybánya), Adelin Gruian és Ovi D. Pop. A tárlaton több szalon díjazott fotóit is kiállítják, valamint a világ több táján (Kuba, Namibia, India, Kína, Indonézia, Peru) készült képeket is. A kiállítás egy hónapig lesz megtekinthető. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában