Előadás

2022.01.15. 10:00

Nyolckor a bárkán: a nagyváradi Lilliput Társulat új bemutatója

Új bemutatóra készül a nagyváradi Szigligeti Színház Lilliput Társulata. Január 16-án, vasárnap 17 órától a Nyolckor a bárkán című zenés, bábos családi mesét Ulruch Hub tollából, Lélek Sándor Tibor rendezésében láthatja a közönség. Az előadást 5 éves kortól ajánlják. Helyszín: Árkádia Bábszínház, nagyterem. 

„– Minden fehér és minden csupa hó és jég és jég és hó. Ki teremtette mindezt? Isten. – Hát, nem nagyon strapálta magát. Legalábbis itt, a mi vidékünkön, nem sok minden jutott az eszébe. – Hallgass! Még meghallja. Hallatlanul jó füle van. Ő alkotott minket, pingvineket is.” 

A pingvinek szoktak veszekedni? Igen. Akkor is, ha barátok? Igen. Miért? Talán, mert unatkoznak, de ha civakodnak is, szeretik egymást, és összetartanak, mert barátok. De mi lesz a három jó baráttal, ha érkezik egy galamb, és jön az özönvíz, de csak két pingvinnek jut hely a bárkán? Szereplők: Stéfán Bodor Mária, Németi Emese, Hanyecz Debelka Róbert, Lélek Sándor Tibor, Benczi Tekla, Szentpéteri Lenke, Daróczi István. Rendezte: Lélek Sándor Tibor. Rendezőasszisztens: Németi Emese. Fordította: Koleszár Bazil Péter. Báb- és díszlet: Tomos Tünde. Zene: Király Péter. Korrepetitor: Varga Imre. Súgó: Szentpéteri Lenke. Ügyelő: Varga Friderika. Hang: Haraji Adalbert. Fény: Vajna Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában