Gyász

2022.01.14. 09:46

Gyászhírek, január 14.

Szomorúan emlékezünk szerettünkre, PETRI ETELKÁRA (Hegyközújlak), akit ma 1 éve elveszítettünk. Emlékét megőrizzük! Fia, menye, unokái, dédunokai.

*

Nem az a bánat, amely fáj és amelytől könnyes lesz a szem, Hanem az, amit hordozunk szótlanul egy életen át, némán, csendesen. Szívemben sírig tartó, mély fájdalommal emlékezem a 8 éve elhunyt szeretett férjre, édesapára, nagytatára, TÓTH SÁNDORRA (Nagyszalonta, 1944–Nagyvárad, 2014). „ Itt vagy velem, álmaimban látlak, nem hagytad a szívem mélyén kiégni a vágyat. A jó Isten elvett tőlem, elhívott Magához, arra kérlek, hogy odafenn lelkemért imádkozz! Imádkozz, hogy találkozzunk, ha eljön az óra, mikor lelkem Istenhez száll, a nagy találkozóra. Nyújtsd felém a két karodat, ölelj úgy, mint régen! A boldogság reánk ragyog újra fenn az Égben! Pihenj csendesen, legyen szép az álmod, és én őrzöm csendes nyugovásod! Te már a csillagokkal utazol tovább, ott várj rám, ha időm lejárt!” Nyugodj békében, Te drága lélek! Örökké gyászoló feleséged, Eta.

*

Fájdalommal veszünk végső búcsút a szeretett testvértől, nagybácsitól, unokatestvértől, LESLIES VIDÁTÓL (VIDA LACI), kinek szíve 77 évesen szűnt meg dobogni. Emlékét kegyelettel megőrzi, húga, Vida Éva (Kati), volt sógora, Sanyi, a gyerekek: Debi, Zsolti, unokatestvére, Emil és Éva Kanadából, valamint a kassai és miskolci rokonok.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, dédire, SZILÁGYI IRÉNKÉRE (szül. MESTER, Hegyközújlak), akit 12 éve kísértünk utolsó útjára. „Testedből sok kis apró rügy fakadt. Küzdelmes élted néma áldozat. Szemed fényében fürdött a lelkünk. Te érdemed, hogy emberré lettünk. Önzetlen szíved úgy kapott vigaszt, hogy bennünk láttad meg az új tavaszt. Szívünkben örök szépséget hagytál. Még utoljára is ránk mosolyogtál. Lelked örökké közöttünk marad és összeköti nagy családodat. Tőled tanultuk egymást szeretni. Téged akarunk mindig követni.” Örökké bánatos fiad, Dezső, lányod, Irén, vejed, György, 3 unokád, 3 unokavejed és 6 drága dédunokád.

*

Megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, KOVÁCS SÁNDOR életének 86. évében, betegeskedés után elhunyt. Temetése ma, január 14-én, 12 órától a Rulikowski temetőben lesz. Gyászolja felesége, Olga, akivel 63 évet éltek házasságban, lányai: Éva és férje, Ion, Gyöngyi és férje, Sándor, unokái: Bianca, Cristian, Giancarlo és Ricarda, sógornője, Marika és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó édesapára, édesanyára, apósra és anyósra, nagyszülőkre, dédszülőkre, ID. PAPP GYÖRGYRE és PAPP VERONIKÁRA (Hegyközpályi). „Befelé könnyeztetek, sosem panaszkodtatok, Mikor minket 30 éve örökre itt hagytatok. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnánk Rátok, Nem is tudjátok, milyen üres Nélkületek a világunk. Tovább éltek itt legbelül szívünkben, És ez így is marad egész életünkben! Hiányotok fájdalmas, elviselni nehéz, Örökké él bennünk a Rátok emlékezés! Pihenjetek csendesen, legyen édes álmotok, Szeretetünk ragyogja be a síri világotok.” Örökké bánatos fiatok, György, menyetek, Irén, 3 unokátok, 3 unokavejetek és 6 drága dédunokátok.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett férjtől és édesapától, DUNA JÓZSEFTŐL, aki életének 62. évében átadta lelkét Teremtőjének. Temetése január 17-én, 12 órakor a Steinberger kápolnából. Bánatos felesége, Tünde és gyermekei, Csongor és Orsolya.

*

Fájó szívvel és megrendülten búcsúzunk, DUNA JÓZSEFTŐL. Duna Sándor és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk, DUNA JÓZSEFTŐL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Molnár Emil és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, testvér, PAPP ANTAL BÉLA életének 67. évében visszaadta a lelkét a Teremtőjének. Utolsó útjára kísérjük január 17-én, 14 órától a Rulikowski temető városi kápolnájából. Búcsúzik tőle felesége, Teréz, gyerekei, Norbi, Edina, veje, Robert és szeretett unokája, Dóra. „Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek. Ők itt maradnak bennünk csöndesen még, Hiszen hazánk nekünk a végtelenség.”

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága édesanyától, anyóstól és nagymamától, SZABÓ MAGDOLNÁTÓL (Bors), akinek 81 éves korában szíve örökre megpihent. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle fia, menye, unokái, Nándi és Anita.

*

Szívünkben el nem múló fájdalommal búcsúzunk a drága édesanyától, anyóstól, nagymamától, SZABÓ MAGDOLNÁTÓL (Bors), aki életének 81. évében, türelemmel viselt betegség után elhunyt. Temetése január 15-én, 14 órakor a borsi kápolnából. Soha el nem múló fájdalommal gyászolja fia, menye, unokái, Dávid és Dorka.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában