Gyász

2022.01.13. 08:48

Gyászhírek, január 13.

Soha el nem múló szeretettel és hálával emlékezünk a drága jó férjre, édesapára és nagyapára, BORBÉLY FERENCZ KÁLMÁNRA (Nagykágya, élt 60 évet) halálának 10. évfordulóján. „Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a drága kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra Te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok! Nem hagytál el minket, csak pihenni mentél, Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél!”   Fájó szívvel emlékezik rá szerető családja.

 

*

 

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” (Juhász Gyula) Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága anyukánk, nagymamánk, anyósunk, kedves rokonunk és ismerősünk, ALFÖLDY ÉVA-MÁRIA (született Lakatos) 76 éves korában örökre megpihent. Búcsúztatása 2022. január 15-én, 12 órától lesz a nagyvárad-olaszi református templomban. A gyászoló család.

 

*

 

„Mert én tudom, hogy az én Megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.” (Jób K. 19.25). Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk KÁNYA ENDRÉRE (volt örvéndi lelkipásztor), aki már 4 éve, hogy visszaadta lelkét teremtő Urának. „Csendben állunk és emlékezünk, Nem halt Ő meg, még mindig él nekünk. Messze ment, hol el nem érhetjük, Élete úgy múlt el, mint egy pillanat. De emléke szívünkben örökre megmarad.” Emlékeznek: Salom énekkar, Papp Ferencz és családja, Bucsás Sándor és családja.

 

*

 

Egy éve annak a szomorú napnak, amikor ID. BUCZI LAJOS (Tóti) 77 éves korában itt hagyta imádott családját. Fiunk, IFJ. BUCZI LAJOS mellé költözött, aki 6 éve, 45 éves korában az örökkévalóságba költözött. Soha el nem múló fájdalommal gyászolja a bánatos család.

 

*

 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após és nagyapa, ID. BALLA JÓZSEF (szül. Kémeren) 77 éves korábban hirtelen elhunyt. Temetése január 13-án, 14 órától a hegyközszáldobágyi kápolnából. Emlékét szívünkben megőrizzük. Gyászolja felesége, Irénke, fia, Józsi, menye, Ildikó és unokája, Máté.

 

*

 

Együttérzésünket és őszinte részvétünket fejezzük ki TÓTH BEÁTÁNAK és BITTENBINDER MÁRIÁNAK és családjaiknak, édesapjuk, NEMESI LÁSZLÓ elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! A Várad-Velencei Római Katolikus Egyház közössége.

 

*

 

Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölelt át. Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk szeretett testvéremtől, KISS IOAN GAVRILTÓL (Margitta). Gyászolja testvére, Karcsi és családja.

 

*

 

Szívünkben el nem múló fájdalommal búcsúzunk drága fiunktól, IFJ. KALMÁR JÁNOSTÓL, aki életének 47. évében, tragikus körülmények között hunyt el. Temetése január 13-án, csütörtökön 14 órától a hegyközújlaki református kápolnából. Örökké gyászoló édesapja, János és édesanyja, Irma.

 

*

 

Megtört szívvel búcsúzom drága testvéremtől, KALMÁR JÁNOSTÓL. Emléke örökre szívünkben él. Mierluţ Gyöngyi (Kalmár), férje, Valentin, lánya, Alexandra, férje, Filip és unokája, Ezra.  

 

*

 

Fájó szívvel búcsúzunk drága unokatestvéremtől, IFJ. KALMÁR JÁNOSTÓL (Hegyközújlak), aki hirtelen itt hagyott bennünket. „A búcsúszó, mit nem mondtál ki, elmaradt, Elmentél, de gondolatban örökké velünk maradsz.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A Dobos és Gardian család.

Címkék#gyász

Ezek is érdekelhetik