Licit

2021.11.09. 11:00

Árverésre bocsátottak két parcellát a telegdi ipari parkban

A Nagyváradi Helyi Fejlesztési Ügynökség (ADLO) november 8-án nyílt árverésre bocsátott két parcellát a mezőtelegdi ipari parkban. A Bihar Megyei Tanács közleménye szerint az egyik 2458, a másik 3080 négyzetméter nagyságú, és mindkettő alkalmas arra, hogy üzemcsarnokok, illetve termelői vagy szolgáltatói tevékenységeknek helyet biztosító ingatlanok épüljenek a területén. Árajánlatokat november 8–29. között lehet tenni. A hirdetés szerint legtöbb 25 évig érvényes a használati jog a szerződés aláírásának napjától számítva.

A kikiáltási ár nettó 4 euró/négyzetméter/25 év a feldolgozó- és nettó 4,5 euró/négyzetméter/25 év a szolgáltatóipar esetében. A mezőtelegdi ipari park közel 20 kilométerre található Nagyváradtól és 37 kilométerre a román–magyar határtól, 9,2 hektáron fekszik, és megközelíthető az E60-as európai főútról. A beruházóknak összesen kilenc, különböző nagyságú (2434–21.030 négyzetméterű) parcella fog állni a rendelkezésére, víz- és csatornarendszer, elektromos hálózat, utcai világítás, két buszmegálló, 62 parkolóhely, valamint megszakítás nélkül működő térfigyelőkamera-rendszer. Bővebb információk a licittel kapcsolatban a https://www.adlo.ro link LICITAȚII menüpontjára kattintva érhetők el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában