Felelősségvállalás

2021.09.27. 13:35

A takarítás világnapja a DASO-nál

Fotó: DASO

A társadalmi felelősségvállalás jegyében a Nagyváradi Szociális Ellátások Igazgatósága (DASO) a nagyváradi SPOTless céggel közösen ünnepelték meg a takarítás világnapját. A takarítási akció helyszíne a Gutenberg utcai éjszakai hajléktalanszálló volt, ahol az említett takarítócég a bennlakók és a szálló alkalmazottai segítségével fertőtlenítették, illetve kitakarították a hajléktalanszálló termeit. Az akciót megelőzően a bennlakókat tanácsokkal látták el, hogyan tudják megőrizni szobáik rendezettségét.

„Köszönet illeti Larisa Vandiciot, a SPOTless cég adminisztrátorát és kollégáit, amiért gondoltak kevésbé szerencsés embertársaikra is, a közösségi felelősségvállalásukért. A közösségnek nyújtott szolgáltatások folyamatos fejlesztése mellett a jövőben is szeretnénk hasonló tevékenységeket szervezni, ezzel is hozzájárulva az itt lakók életminőségének javításához, egy tiszta, barátságos környezetet biztosítva számukra” – nyilatkozta Anca Grama, a Nagyváradi Szociális Ellátások Igazgatóságának vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában