hivatalos kinevezés

2021.03.02. 08:00

Új vezetője van a szociális igazgatóságnak

Március 1-től Anca Sas Grama, a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal volt szóvivője a Nagyváradi Szociális Ellátási Igazgatóság (DASO) új vezetője.

A nagyváradi önkormányzat alárendeltségében működő szociális ellátási intézménynek azóta nincs igazgatója, hogy Arina Moșt kinevezték alpolgármesternek. A 37 éves Anca Sas Grama alapképesítését tekintve filológus, illetve közigazgatási mesteri fokozattal rendelkezik. 2009 óta dolgozik a Nagyváradi Polgármesteri Hivatalban szóvivőként. „A tavasz kezdete új kihívásokat hoz számomra. Tizenkét évnyi tevékenységem során a Nagyváradi Polgármesteri Hivatalban nagyon sokat tanultam, megpróbáltunk jó dolgokat megvalósítani, Nagyvárad a szemünk előtt változott át egy szép várossá, és rendkívül büszke vagyok arra, hogy annak a csapatnak a tagja voltam, amelyik a várost vezette ezekben az években. A DASO komplex tevékenységi körrel rendelkező intézmény, amely nagyon jó eredményeket mutatott fel az évek során. Folytatjuk az elkezdett projekteket, és újakat indítunk be a nehéz helyzetben lévő polgártársaink megsegítése érdekében” – írja kinevezése kapcsán Anca Sas Grama.

A DASO önálló jogállású intézmény, melynek tevékenységi körébe tartozik a hátrányos és nehéz helyzetű személyek támogatása, kezdve a gyermek- és családvédelemtől, az idősek és fogyatékosok megsegítésén át, a hátrányos helyzetben lévő közösségek támogatásáig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában