Karácsony

2020.12.28. 09:39

A Télapó az állatkertbe is ellátogatott

A Télapó idén az állatokról sem feledkezett meg, múlt szerdán ugyanis az állatkertbe is ellátogatott. A rénszarvasok hiányában egy pónival érkezett, azonban így is igazán népszerű volt.

A Télapó segédjei, Florin Ienciu, az állatkert vezetője és Alexandru Sârbu állatorvos az állatok kedvenc ételeit készítették elő, majd a Télapót végigkísérték az állatkertben, hogy adja oda a csomagokat. A különféle majmok láthatóan a legnagyobb izgalommal nyitották ki a csomagokat, melyekben édességek, gyümölcsök, esetenként húsfélék voltak. ,,Nem telhet el úgy karácsony, hogy ezt a hagyományt ne őriznénk. Megpróbálunk így is közeledni az állatokhoz és karácsonyi hangulatot teremteni az állatkertben is” – fejtette ki Florin Ienciu. Az állatkert természetesen mindeközben nyitva volt, a gyermekek pedig csodálattal és örömmel nézték a különleges eseményt, egyesek pedig a Télapóval is beszélgethettek, sőt, meg is lovagolhatták a pónit.

A téli ünnepek időszakában az állatkert 9–17 óra között tart nyitva, az utolsó jegyeket 16 óra körül lehet kiváltani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában