Közlekedés

2020.09.16. 17:30

Nagy volumenű aszfaltozási munkálatok

L. P.

Aláírta Béres Csaba, Székelyhíd polgár­mestere azt a kivitelezési szerződést, melynek értelmében megközelítőleg 20 km friss aszfaltréteg kerül Székelyhíd, illetve a városhoz tartozó Csokaly, Érköbölkút és Érolaszi utcáira is. A szeptember 7-én aláírt szerződés kitér arra, hogy Székelyhídon 10, Csokalyon és Érköbölkúton 4,5–4,5, míg Érolasziban egy kilométer útburkolat kerül az utcákra.

A városvezetés a Victor Babeş utcát találta a legalkalmasabbnak arra, hogy itt kezdődjenek meg az aszfaltozási munkálatok. A szeptember 9-én elkezdődött projekt első felmérési munkálata után Béres Csaba úgy fogalmazott: azért esett erre az utcára a választás, mert az iskolai tanév miatt megnövekszik a forgalom a Malom és a Duna (strand) utcákat összekötő szakaszon, amely a Petőfi Sándor Elméleti Líceumhoz vezet. A most aláírt infrastrukturális szerződés összértéke 16,1 millió lej, a kivitelezés befejezését 2022 nyarára tervezik.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában