Ifjúsági konzultáció

2020.09.16. 12:30

Mit kíván a nagyváradi ifjúság? – 2. pont

Hunyadi István, az RMDSZ nagyváradi képviselőjelöltje kezdeményezésére szeptember elején ifjúsági konzultációt tartottak, amelynek eredményeképpen megfogalmazták a nagyváradi fiatalok tizenkét pontját. A konzultációban kiemelt helyen szerepelt a köz- és felsőoktatás, amelyről mind a 402 válaszadó úgy nyilatkozott, európai szintre kell felfejlődnie.

Mindehhez egy elkötelezett városvezetésre van szükség, amely nemcsak az elit számára teremt kiváló oktatási feltételeket. „Tanácsosként teljes mellszélességgel képviselem a nagyváradi magyar iskolák ügyét, mert azt szeretném, ha a kislányom már olyan iskolába járhatna, ahol minden adott ahhoz, hogy élmény legyen a tanulás” – nyilatkozta Hunyadi István képviselőjelölt, akinek programjában a tantermek korszerűsítése mellett a diákok egészséges életmódra való nevelése, valamint különböző, pedagógusoknak szóló kedvezmények is helyet kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában