Támogatott tartalom

2020.05.19. 08:00

Újranyitott a Körös áruház!

A Körös áruház május 18-tól, hétfőtől ismét megnyitotta kapuit vásárlói előtt. A bevásárlóközpont új, ideiglenes nyitvatartás szerint várja klienseit, hétfőtől szombatig 10.00 – 19.00 óra között.

Jó hírek a nagyváradiak számára! A 15.000 négyzetméternyi felülettel rendelkező, a város szívében található bevásárlóközpont folytatja tevékenységét és várja vásárlóit. A Körös áruház látogatói ismét örvendhetnek kedvenc üzleteinek, szolgáltatásainak és éttermeinek, utóbbiak csak „pick-up” módon, vagyis elvitelre szolgálják ki ügyfeleiket. Az alagsorban, a földszinten, illetve az 1. és 2. emeleten teljes egészében újraindultak a megszokott tevékenységek, a harmadik emeleten működő FIT4U fitnesz és SPA-terem a későbbiekben nyit újra, amikor ezt a szabályozások megengedik.

 

Óvintézkedések

Természetesen a bevásárlóközpont megnyitása csak az alkalmazottak és az ügyfelek érdekében hozott óvintézkedésekkel együtt történhetett meg. Ennek értelmében az egész helyiséget naponta kétszer alaposan fertőtlenítik, ugyanakkor a kereskedelmi egységek egyenként fognak gondoskodni a felületek fertőtlenítéséről, illetve a torlódás kiküszöböléséért, különösen a pénztárak körül.

 

 

A bevásárlóközpontba nem léphetnek be azok, akik nem viselnek maszkot, illetve a bejáratoknál ellenőrzik az alkalmazottak és a látogatók testhőmérsékletét is. Nem engedik be azokat a személyeket, akiknek testhőmérséklete meghaladja a 37,7 C fokot.

A bevásáslóközpont képviselői arra kérik a vásárlókat, hogy a használják a be- és kijáratoknál kihelyezett kézfertőtlenítőket, ezeket minden emeletre kihelyezték. Ajánlott ugyanakkor a személyek közötti másfél méteres távolság betartása.

 

Hamarosan…

Más örömhíreink is vannak: a szükségállapot ideje alatt is folytatódtak a Brasovului utcai parkolóház építési munkálatai, így felszerelték a parkolóházat és a bevásárlóközpontot összekötő átjárót. Hamarosan, a projekt befejezésével már nem fog problémát jelenteni a parkolóhelyek hiánya a bevásárlóközpont látogatói számára.

(Hb: 348052)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában