Koncert

2020.01.14. 19:09

Váradon lép fel a Misztrál

A magyarországi zenei élet elismert és népszerű zenekara, a Misztrál Együttes beköltözött a Posticumba új dalokat, dallamokat, izgalmas ritmusokat, és örömet szerezni (egymásnak, és a leendő közönségnek).

Tulajdonképpen új lemezük anyagát hangszerelik itt, Nagyváradon. A házat már napok óta betölti a hangszerek útkereső hangja, a dísztermet birtokba vette a zongorajáték és énekszó. A zenészek – Heigl László (nagybőgő, basszusgitár), Heinczinger Miklós (furulyák, klarinét, doromb, fidula, duda, ének), Pusztai Gábor (ütőhangszerek), Tóbisz Tinelli Tamás (gitárok, nagybőgő, ének) és Török Máté (cselló, gitár, mandolin, koboz, szájharmonika, tambura, ének) – együtt munkálkodásának gyümölcséből (is) kapunk ízelítőt egy egyedi és megismételhetetlen Misztrál-koncert erejéig, január 15-én, szerdán este 18 órától. Belépő gyanánt 15 lejes tombolát lehet majd vásárolni.

Borítókép: Misztrál zenekar

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában