Gyász

2020.01.03. 07:00

Gyászhírek, 2020. január 3.

„Csend van bennem és emlékezem, Mily sok ajándék, nagy kegyelem, mily sok áldás, mily sok türelem, Kísérte végig az életem.” Mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak drága szerettük, néhai​ Török Anna​ (szül​. ​Bartis, volt​ albisi tanítónő)​ elvesztése miatt hordozott gyászukban, aki 73 éves korában tért vissza teremtő Urához. Temetése január 4-én 14 órától lesz az albisi temető ravatalozójából. Fájó szívvel búcsúzunk egy példaértékű pedagógustól, egy kiváló kórustagtól, jóbaráttól, közösségünk oszlopos tagjától. A boldog viszontlátás reményében, Isten veled Panni tanító néni​! „Elnémul egyszer énekem, a húr elpattan, jő az éj, De, óh gyönyör a mennybe fenn, majd lelkem új életre kél.” Az albisi Református Egyházközség kórusa.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy​ ÚRI IMRE​ hosszú beteség után 73 évesen elhunyt. Temetése január 4-én 14 órakor a bihari református kápolnából. A gyászoló család.

*

„A szeretet soha el nem fogy.” Szeretettel emlékezünk halálának 10. évfordulóján drága szerettünkre, KISS SÁNDORRA (Biharvajda). Emléke legyen áldott! Szerető felesége, Piroska, fia Sándor és családja.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak szerettük, RIESZ IDA elhunyta miatt érzett fájdalmában. Szőts Áron és Julika.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, ID. JUHÁSZ JÁNOSRA​ halálának 2. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Szerető családja: felesége, Ildikó, fia, Jancsi, menye, Inci és imádott unokája, Anett.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik részt vettek szerettünk, BOROS ISTVÁN temetésén. Bánatos felesége, Erzsike, gyermekei, Anikó és Pisti.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagyapára és dédapára, ID. DARABONT SÁNDORRA (Bihar) halálának 10. évfordulóján. Emléked szívünkben örökké élni fog. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk szerettünkre, OKOS ILONÁRA (Vajda) aki 10 éve, hogy örökre megpihent. Legyen áldott, békés pihenése! Gyászoló családja.

*

„Ma is itt él, szívünkben rejtőzik, mert a szívben, mint kincset őrzik.” Kegyelettel és hálatelt szívvel emlékezünk a szerető férjre, édesapára, nagyapára, apósra, KISS ÁRPÁDRA (Éradony) halálának ötödik évfordulóján. „Hol az árnyak messze szállnak, Valakit mindig hazavárnak. Fejet hajtunk ismét sírod előtt állva, Virággal kezünkben mindent meghálálva. Legyen békés álmod a csillagos égben, Azt kívánjuk neked, nyugodjál békében!” Soha el nem felejtő felesége, lánya, veje, drága unokája.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezem édesanyámra, KEREZSI MARGITRA (Síter) halálának 12. évfordulóján. „Szomorú az út, mely sírodhoz vezet, / Hol megpihent a te jóságos szíved! / Bennem örökké élsz egy életen át, / Odafentről vigyázol reám. / Ha könnycsepp gördül végig arcomon, az azért van, mert szeretlek és hiányzol nagyon. / Bennem él egy arc, egy végtelen szeretet, / Amit tőlem senki el nem vehet.” Emlékedet örökké őrzi lányod, Manyi, vejed és unokád.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szerető férje, édesapára, nagyapára, SZŰCS ELEMÉRRE, aki 1 éve távozott el tőlünk. Fájdalmunkat nem enyhítik az évek. A mosoly mögött is ott vannak a fájó könnyek, gondolatban velünk vagy, bármerre is járunk. Tudjuk, hogy nem jössz, mégis mindig várunk. Örökké bánatos, gyászoló feleséged, fiad, unokáid.

*

Fájó szívvel, könnyes szemekkel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára és vőre, KOVÁCS GYULÁRA (Hodos), aki már 3 éve itthagyta szerető családját. „Elmentél egy végtelen, hosszú útra, Melyről visszanézni lehet, de visszajönni soha. Hazafelé nem építenek utat. De ha mégis lenne egy irány, Mely otthonod felé mutat: Ugye hazajönnél. Jó lenne újra beszélgetni veled, Melléd ülni, s fogni a kezed. Elmesélni neked, ha boldogok vagyunk, Vagy ha a bánat cseppje szemünkben ragyog.” Szívünkben helyed nem pótolja semmi, Soha nem fogunk feledni. Bánatos felesége, fia, menye, kicsi unokája Alexa és anyósa.

*

Soha el nem múló szeretettel és fájdalommal emlékezem drága gyermekemre, KOVÁCS GYULÁRA (Hodos), aki 3 éve, hogy örökre itt hagyott. Véget ért egy út, az életnek útja, Elmentél tőlem egy hosszú útra. Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, Sírodra szálljon áldás és nyugalom. Pihenésed legyen csendes, emléked legyen áldott!”

*

Huszonhárom éve annak a szomorú napnak, amikor a legdrágább feleség, édesanya, anyós, nagymama, MAKOVÉ LÍVIA (LILI) örökre itt hagyott bennünket. Megpihent a szív, mely értünk dobogott, Megpihent a kéz, mely értünk dolgozott. Könnyeink peregnek, ha rád gondolunk, Éjjel-nappal érted imádkozunk! Könnyes az út amely sírodhoz vezet, Isten őrködjön pihenésed felett! Örökké bánatos férje, fia, menye és drága unokái.

*

Soha el nem múló hálával és szeretettel emlékezünk már két éve elhunyt szerettünkre, HENDRIK ISTVÁNRA. Hiányodat feldolgozni nem lehet, de próbálunk élni nélküled. Pihenésed csendes, emléked legyen áldott! Felesége, leánya és családja, sógornője, keresztlánya és az egész család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága testvéremre, PINTÁYK KATALINRA (Fugyivásárhely), aki ma 1 éve hagyott itt bennünket. Nyugodj békében, drága testvérem. Örökké bánatos testvére, Erzsike és családja.

*

Szeretettel emlékezünk HUBER JÁNOSRA, aki hat hete hagyott itt bennünket. Köszönjük mindenkinek akik utolsó útjára elkísérték. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló családja.

*

Könnyes szemmel és fájó szívvel emlékezem arra a borzalmas éjszakára, amikor elveszítettem életem értelmét, imádott, felejthetetlen és pótolhatatlan, drága, jó páromat, ÁCS JÓZSEFET. Egy téli éjszaka életem romba dőlt, elveszítettem azt, aki igazán szeretett. Azt a boldogságot amit tőled kaptam, úgy hoztad el nekem ahogy megálmodtam. Nem tudlak feledni, bármerre is járok, hisz mindig fogtad a kezem, akkor is ha elengedték mások. A fájdalom szorítóan tépi szívemet, emléked törölhetetlen, míg élek, siratlak drága, jó apucikám, és nagy fájdalommal emlékezem rád születésed napján (január 2.) és halálod második évfordulóján (január 2.) és a napnak minden pillanatában. Nagyon szeretlek, drága jó apucikám.

*

Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk apucikámra, ÁCS JÓZSEFRE születése napján (január 2.) és halálának második évfordulóján (január 2.). Két éve rászállt szívünkre a bánat, nincs semmi sem, ami annál jobban fájna. Veled együtt volt teljes az életünk, emléked örökké itt van velünk, míg élünk téged soha el nem feledünk. Sajátodként szeretett gyermekeid, Evelin és Jancsi.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a 4 éve elhunyt szeretett gyermekre, férjre, édesapára, testvérre, sógórra és jóbarátra HOFFMAN RICHÁRD-ROLANDRA. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Bánatos családja.

*

Megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, dédnagymama, anyós, ZELINA MÁRIA (tatarosi lakos) életének 83. évében súlyos szenvedés után örökre megpihent. Temetése január 6-án 13 órakor lesz a biharpüspöki temetőben. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik férje, József, lányai, Mária, Julianna, Katalin családjaikkal, 5 unokája, 10 dédunokája.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, testvér, rokon, TUTOR VILMA-ILONA életének 85. évében elhunyt. Temetése 2020. január 6-án 13 órakor lesz a városi kápolnából. Béke poraira! Búcsúzik tőle szerető fia, János, menye, Marika, unokái, Bea és Noémi, dédunokái.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk szeretett édesanyámtól, TUTOR VILMA ILONÁTÓL. Szeretett fia, Miklós és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy FELE ZSIGMOND, a szeretett apa, após és nagyapa rövid, de súlyos szenvedés után december 31-én elhunyt. Temetése január 4-én, szombaton 13 órakor a városi kápolnából. A bánatos család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában