Mömax

2020.01.15. 14:09

Csütörtök reggel nyílik a lakberendezési áruház

Csütörtökön reggel 7 órakor árleszállítással és több mint harmincezer árucikkel várja az érdeklődőket megnyitása alkalmából a váradi  Mömax lakberendezési áruház.

Rencz Csaba

Az osztrák XXXLutz anyavállalatnak az Aradi úti Oradea Shopping City-ben megnyíló üzlete a második lesz Romániában (Temesvár után) és a 76. Európában. Az összesen 12 ezer négyzetméteres áruházban a 8 ezer négyzetméter a hasznos terület, két emeleten, gyakorlatilag a komplexum felét foglalja el. Bár a nyilvánosság számára az említett időpontban, január 16-án reggel nyílnak meg az ajtók, a szakmai átadás már megtörtént néhány meghívott és Grigássy János, az üzletlánc menedzserének jelenlétében. Utóbbi elmondta: Temesváron kevesebb mint két év alatt 1,5 millió kliensük volt, ami bizakodással tölti el őket a váradi létesítmény sikerét illetően, annál is inkább, mert itt háromszor nagyobb lesz a kínálatuk, mint a Bánság fővárosában.

Az avatószalag ünnepélyes átvágása előtt a menedzser kifejtette: egy etalonnak számító városban, ahol az utóbbi években látványos fejlődés történt, egy etalonnak tekinthető áruházat hoztak létre 5 millió eurós befektetéssel. Az eseményen jelen volt Dumitru Ţiplea prefektus, Mircea Mălan alpolgármester és a Megyei Tanács egyik alelnöke, Traian Bodea is. Az áruházban 4,7 millió euró értékben található 31 ezer árucikk, utóbbiak nagy részét berendezett ,,szobákban„ állítják ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában