Ifjú zenészek

2019.12.04. 20:00

A saját útját járja a Face X Bro együttes

Ciucur Losonczi Antonius

“Úgy kezdődött, hogy Ricsi, aki gálospetri származású, de Balmazújvárosban jár iskolába, felkeresett engem és a tesómat, Romit, akivel egy ideje, körülbelül öt éve, együtt zenélgetek”- magyarázta lapunknak a hegyközszentmiklósi Bíró Olivér hogyan is jutottak el Az utamat járom című klipp elkészültéig, melyet november 18-a óta több mint 20 ezren tekintettek meg a legnépszerűbb videómegosztó csatornán.

Ricsi, alias Face, vagy hivatalos polgári nevén Crăciun Richard azt szerette volna elérni, hogy a Bíró-fivérek közreműködjenek egy dalban, melyben még egy debreceni lány, Tatai Dóra is szerepelt. Átbeszélték a dolgot, s mivel Olivéréknek nagyon megtetszett az ajánlat, hamarosan egy debreceni stúdióba vonultak. Hívtak még egy srácot Budapestről, “a Balát”, aki Olivér szerint több hírességgel is dolgozott már együtt, a zenei alapokról pedig állítása szerint Shidoru gondoskodott, míg a nyerset Hybrid keverte ki, mert azt akarták, hogy ha már összehoznak valamit, akkor az tényleg minőségi, profi munka legyen. A videoklip aztán kikerült a Youtube-ra, és úgy tűnik, az erőfeszítéseiknek meglett a gyümölcse, mert rengeteg pozitív visszajelzést kaptak, állítólag még producerektől is. A sikeren felbuzdulva, más készülőfélben levő dalaikat is szeretnék rögzíteni, és valamikor kiadni. Nagyobb klubokban is szívesen fellépnének, ebbéli reményeiket erősíti, hogy néhány rendezvényszervező már feltűnt a láthatárukon.

Olivér és Romi amúgy eleinte mulatós zenét játszottak, egy kis időnek kellett eltelnie ahhoz, amíg átálltak a könnyűzenére, és saját dalokat kezdtek írni. Azt tervezik, hogy a Bro (Olivér és Romi duója) hosszabb távon is együttműködik majd Face-szel, egy együttes formájában. Ebben Olivér szerint okkal reménykedhetnek, mert jól kijönnek egymással, és ugyanazok a céljaik is. Komolyan veszik magukat, rendszeresen próbálnak, sőt már közös fotózáson is részt vettek. És hogy miről szól Az utamat járom? Arról, hogy bár lentről indultak, szeretnének feljebb jutni, küzdeni a céljaikért, mely egyébként jó motiváció lehet bárki számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában