Közélet

2019.11.28. 15:38

Pöfékelt a mentős riasztás közben, kirúgásán vitatkoznak a fórumozók

Nyilvánosságra került egy felvétel, melyen a Bihar megyei mentőszolgálat egyik női alkalmazottja a mentőautóban dohányzik és kólát iszik, útban egy helyszín felé. A rövid videót a nő kollégája készítette, kettejükről pedig kiderült, hogy idén nyáron még közeli viszonyt ápoltak, mostanra megromlott a kapcsolatuk, konfliktus lépett fel közöttük, a nő pedig már kérte is a kolléga áthelyezését. A nagy felháborodást keltő felvételek eljutottak a mentőszolgálat vezetőségéhez is, mely nevében a menedzser annyit nyilatkozott, hogy ilyesmi még soha nem fordult elő. Azt már észrevették, hogy valamilyen probléma van a két fél között, úgyhogy valószínűleg továbbra is egy csapatban kell dolgozzanak.

Hozzászólások

Egy online megjelent cikkben is olvashatunk az esetről, és annak ellenére, hogy az írás teljes mértékben elítéli a menet közben dohányzó és kólázó nőt, a hozzászólók többsége inkább kifigurázza a nagymértékű felháborodást, azzal védve az érintettet, hogy mindenki szokott dohányozni a munkahelyén, és biztosan mások is dohányoztak már titokban a szolgálati autóban, a kóla ivásról pedig abszolút nincs is miért beszélni. A témában tüzetesebben érdeklődő sajtóorgánum munkatársai nem kérdeztek rá, hogy miután a mentőautó sofőrje vezetés közben (tehát úton egy ellátásra szoruló beteghez) telefonjával videózza cigarettázó kollégáját, hogy lehetséges, hogy a csapat összetételén gondolkodnak, és nem azon, hogy melyiküket bocsássák el előbb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában