Kék hírek

2024.06.14. 11:45

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Büntettek a közúti rendőrök. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti rendőrei június 13-án ellenőrző akciókat hajtottak végre, amelyek során 143 büntetést szabtak ki összesen 54.711 lej értékben. Kiegészítő intézkedésként nyolc jogosítványt és öt forgalmi engedélyt vettek el. A büntetések közül 71-et gyorshajtás miatt, 19-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kettőt ittas vezetésért, kettőt az elsőbbségadás elmulasztásáért szabtak ki, megbüntettek öt kerékpárost és további 44 szankciót egyéb közúti kihágások miatt adtak.
Illegális fa. Folytatódtak az illegális fakereskedelem visszaszorítására irányuló akciók. A rendőrök egy váradi cég faraktárában hajtottak végre ellenőrzéseket, amely során megállapították, hogy a raktár tényleges készletében nem volt meg a leltárpapírokon szereplő 125,5 köbméter fűrészáru. A kereskedelmi társaságot 15.000 lejes pénzbírsággal sújtották, emellett elrendelték a fűrészáru értékelkobzását 112.448 lej értében. Hasonló esetet tártak fel a rendőrök Pósalakán (Poșoloaca) is, ahol egy cég raktárában a leltárban szereplő 140,87 köbméter, különböző fajtájú faanyagot nem találtak meg. Ez a cég is a 15.000 lejes pénzbírság mellett a faanyag értékét, 41.253 lejt is ki kell fizessen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában