Kék hírek

2024.04.22. 13:48

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Ittasan balesetezett. Közúti balesetről értesítették a nagyszalontai rendőröket április 21-én éjjel 3 óra körül. A telefonáló elmondása szerint a baleset a 709-es megyei úton történt Nagyszalonta és Árpád között, és csak egy autó volt érintett. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy egy 23 éves szalontai fiatalember vezetés közben elvesztette uralmát a gépjármű felett és az árokba hajtott. A balesetben személyi sérülés nem történt. A sofőrt megszondáztatták, mint kiderült, 0,67 mg/l volt a légalkoholszintje. Az ügyben eljárás indult.

Ittas sofőr. Egy 45 éves váradi férfit helyezett 24 órás őrizetbe a rendőrség április 21-én. A sofőrt egy nappal korábban 23.18 órakor kapták el a rendőrök a váradi Meziadului utcán, amint jogosítvány nélkül és ittasan (1,28 mg/l) vezetett. Ráadásul két parkoló autónak is nekiment, személyi sérülés nem történt. A férfi ellen eljárást indítottak.

Börtönbüntetés. Egy 26 éves tenkei fiatalembert kaptak el a rendőrök április 20-án 10.40 óra körül Tenkén. A férfit a Nagyszalontai Bíróság egy év, négy hónap és 20 nap börtönre ítélt minősített lopás miatt. Az elítéltet a váradi börtönbe szállították, itt fogja letölteni büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!