Ittasan

2024.03.04. 13:58

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Felfüggesztett jogosítvány. Egy 48 éves váradi férfit helyeztek 24 órás őrizetbe március 2-án. A sofőrt ugyanaznap délután állították meg a rendőrök a 76-os országúton Magyarcsékénél. Az igazoltatáskor derült ki, hogy a férfi felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett, ráadásul ittasan. A légalkoholszintje 0,93 mg/l volt. A sofőr elutasította a vérvizsgálatot.

Ittasan. Egy 26 éves Máramaros megyei személyt helyezett 24 órás őrizetbe a rendőrség március 2-án. Egy nappal korábban a 767C megyei úton Lankásnál (Luncasprie) állították meg a sofőrt. Mint kiderült, jogosítvány nélkül és ittasan (0,94 mg/l) vezetett.

Börtönbüntetés. Egy 25 éves bihardiószegi férfit kaptak el a rendőrök március 1-jén 18.30 óra körül, akit a Nagyváradi Bíróság három év börtönbüntetésre ítélt minősített lopás miatt. Ugyanaznap egy 52 éves margittai férfit is elkaptak, akit ittas vezetés miatt ítélt nyolc hónap börtönre a Margittai Bíróság. Mindkét személy a váradi börtönben fogja letölteni büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!