Kék hírek

2024.02.19. 12:36

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Eljárás. Egy 19 éves pusztahollódi (Holod) fiatalembert állított meg a rendőrség február 17-én 00.45 órakor az 59-es községi úton, Hájónál (Haieu). A helyszínen elvégzett drogteszt pozitív lett, így felmerült a gyanú, hogy a sofőr pszichoaktív szerek hatása alatt ült a volán mögé. Mivel a gyorsteszt nem bizonyító erejű, elvégezték a vérvizsgálatot is. Az ügyben folytatják a nyomozást.

Ittas sofőrök. Egy 54 éves helyi lakost állítottak meg a rendőrök február 17-én 17.35 óra körül Oláhhomorógnál (Homorog). A szondáztatáskor kiderült, hogy a férfi légalkoholszintje 0,60 mg/l volt. Február 16-án 14.40 óra körül a váradi körgyűrűn kaptak el egy 41 éves váradi lakost, aki szintén ittasan (0,58 mg/l) vezetett. Mindkét esetben eljárás indult.

Jogosítvány nélkül. Egy 27 éves helyi lakost állítottak meg a rendőrök Körösgyéresnél február 16-án. Az igazoltatáskor kiderült, hogy a férfi jogosítvány nélkül vezetett. Eljárás indult ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!