Kék hírek

2023.11.07. 13:47

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Fotó: Nagy Noemi

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn 87 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 37.845 lej. Elvettek továbbá három jogosítványt is. Gyorshajtás miatt 42 büntetést osztottak ki, 14-tet a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, hármat vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, kettőt szabálytalan előzésért és 26-ot egyéb kihágásokért. 
Kettős szabálytalanság. A rendőrség elfogott hétfő este 22.50 órakor a 67-es jelzésű községi úton, a Rózsafalva (Fonău) és Biharhosszúaszó (Husasău de Tinca) közötti útszakaszon egy 20 éves Arad megyei fiatalembert, aki jogosítvány nélkül vezetett egy traktort. A férfi jogosítványát előzőleg felfüggesztették, a traktor pedig nincs forgalomba íratva. Eljárás indult ellene. 
Ittasan. A rendőrség elfogott kedd hajnalban, 4.46 órakor a 19-es jelzésű országúton, Biharon egy 43 éves Szilágy megyei férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 0,48 mg/l volt. Eljárás indult ellene. 
Jogosítvány nélkül. Nagyváradon fogott el a rendőrség hétfő délután 15.55 órakor egy 20 éves helyi fiatalembert, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Eljárás indult ellene. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!