Kék hírek

2023.10.11. 14:24

Ellenőriztek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti rendőrei október 10-én ellenőrző akciókat hajtottak végre, amelyek során 131 büntetést szabtak ki összesen 46.122 lej értékben. Kiegészítő intézkedésként három jogosítványt és kilenc forgalmi engedélyt vettek el. A büntetések közül 83-at a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, 18-at gyorshajtás miatt, négyet szabálytalan parkolásért, kettőt műszakilag hibás gépjármű forgalomba helyezése miatt, kettőt a mobiltelefon szabálytalan használatáért szabtak ki, további 22 szankciót egyéb közúti kihágások miatt adtak.

Jogosítvány nélkül. Egy 57 éves papfalvai (Popești) férfit állítottak meg a margittai rendőrök október 10-én 13 óra körül Cséhteleknél (Ciutelec). Az igazoltatáskor kiderült, hogy a sofőr nem rendelkezik jogosítvánnyal. Továbbá a haszongépjárműben 0,4 köbméter fát szállított a szükséges dokumentumok nélkül. Az ügyben eljárás indult, a férfit 24 órás őrizetbe helyezték, az illegálisan szállított fa miatt pedig 1000 lejre bírságolták, illetve a faanyagot is elkobozták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!