Spontán vita

2023.03.21. 18:16

Gyilkossági ügyben nyomoznak

Illusztráció

A Bihar megyei ügyészség keddi közleménye szerint gyilkosság történt hétfőn, március 20-án Élesden. A tájékoztatásból kiderül: B. M. G., egy 41 éves nő otthon tartózkodott aznap Élesden, az Obor negyedben, majd ittas állapotban spontán vitába keveredett az 53 éves V. A.-val, aki szintén fogyasztott alkoholt. A 41 éves nő egy késsel támadt az 53 éves férfira, a mellkasának bal részén szúrta meg, a szívét és a szívburkot érte sérülés. Az áldozat nem sokkal később elhunyt. 

Az ebihoreanul.ro információi szerint a férfi a saját lábán ment ki a házból. Néhány méterrel odébb az egyik szomszéd meglátta, azt gondolta, hogy csak részeg. A szomszéd értesítette a férfi gyermekeit, akik érte mentek és hazavitték, majd később vették észre, hogy megsérült. A szúrt sebből nem folyt vér, a sérülés azonban belső vérzést okozott. Az áldozat gyermekei kihívták a mentőket, azonban már nem tudtak segíteni az áldozaton. Sajtóinformációk szerint a tettes beismerte bűnösségét.
Az ügyészség döntése értelmében március 21-én délben a nőt 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték, az ügyben további vizsgálat folyik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!