Kék hírek

2023.02.03. 16:40

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön 236 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 68.355 lej. Elvettek továbbá három jogosítványt és hat forgalmi engedélyt. Az akciós során megbírságoltak 116 kerékpárost, 13 gyalogost, 53 büntetést nem kijelölt helyen való megállásért adtak, 10-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kilencet gyorshajtásért, egyet szabálytalan előzésért, egyet ittas vezetésért és 33-at egyéb kihágásokért. 

Ittasan. A rendőrség elfogott csütörtök reggel 7.25 órakor Élesden egy 52 éves kisősi (Aușeu) férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót, a légalkoholszintje 2,11 mg/l volt. Eljárás indult ellene. 

Jogosítvány nélkül. Magyargyepesen (Calea Mare) fogott el a rendőrség péntek éjjel 1.10 órakor egy 31 éves oláhszentmiklósi (Sânnicolau de Munte) férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy kisteherautót. Kiderült, hogy a vezetői engedélyét előzőleg bevonták. Eljárás indult az ügyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!