Kék hírek

2022.12.22. 17:38

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Ittasan. A rendőrség elfogott szerda délután 15.50 órakor a 764/A jelzésű megyei úton, Bondoraszón (Budureasa) egy 23 éves helyi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 1,09 mg/l volt. Eljárás indult ellene. 

Jogosítvány nélkül. A 19/E jelzésű országúton, Hegyközkovácsiban (Cauaceu) csütörtök éjjel 2.30 órakor a rendőrség elfogott egy 34 éves margittai férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Kedden a 7-es jelzésű községű úton, Érselénden (Șilindru) a rendőrség elfogott egy 45 éves helyi férfit, aki szintén jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Mindkét személy ellen eljárás indult. 

Szabálytalanul. Tenkén fogott el a rendőrség szerda reggel 7.44 órakor egy 34 éves helyi férfit, aki egy olyan személyautót vezetett, mely nincs forgalomba íratva. Eljárás indult az ügyben. 

Letartóztatták. A rendőrség letartóztatott szerdán egy 46 éves miklóirtási (Lăzăreni) férfit, akit a Bihar megyei törvényszék 5 év és 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte öngyilkosság előidézése vagy öngyilkosság segítése miatt. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!