Tettenérés

2022.07.03. 11:20

Drogterjesztés miatt tartóztattak le három személyt

Forrás: Rendőrség

A szervezett bűnözéssel foglalkozó rendőrök a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság ügyészeivel együtt tetten értek három férfit, amint éppen kokaint és pszichoaktív hatású port akartak eladni. Ezután hét házkutatást tartottak és 32 kilogramm veszélyes drogot, nagyon veszélyes drogot és pszichoaktív szert találtak.

Az akció pénteken a 79-es országúton, az Arad megyei Alsósimánd (Șimand) település közelében egy parkolóban történt, ahol tetten értek három aradi férfit, két 34 és egy 36 évest, amint éppen pszichoaktív hatású szereket akartak eladni, 100 gramm kokaint és 300 gramm egyéb szert. A hét házkutatást ezután Aradon hajtották végre, ahol találtak összesen 1,58 kilogramm kokaint, 10 kilogramm kristályos pszichoaktív szert, 2 kilogramm amfetamint, 3,8 kilogramm pszichoaktív hatású port, 1,86 kilogramm mefedronnak tűnő port, 4200 darab ecstasy tablettát, 11,7 kilogramm kannabiszt, valamint 28.860 eurót, 20.708 lejt, mérlegeket és mobiltelefonokat, melyeket szintén elkoboztak. A három személyt kihallgatták, ezután 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték őket Nagyváradon, és még szombat délután bíróság elé kerültek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!