Kék hírek

2022.05.19. 08:45

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kedden 135 büntetést osztottak ki, az ezekből befolyt összeg 30.160 lej. Elvettek továbbá kilenc jogosítványt és három forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 27 büntetést osztottak ki, nyolcat a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kettőt ittas vezetésért, kettőt szabálytalan előzésért és 96-ot egyéb kihágásokért. 

Ittasan. A rendőrség elfogott kedden a 19-es jelzésű országúton egy 41 éves értarcsai férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 1,68 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Jogosítvány nélkül. A rendőrség elfogott kedden este 20.10 órakor Körösjánosfalván egy 18 éves helyi fiatalembert, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Eljárás indult ellene. 

Letartóztatták. A rendőrség letartóztatott kedden egy 42 éves nagyváradi férfit, akit országos szinten köröztek. A nagyváradi bíróság két év és egy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a férfit a biológiai mintavétel megtagadása vagy megkerülése miatt. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!