Bulvár-celeb

2023.10.21. 05:50

Ezzel a csúcs járművel szeli az utat mostantól Lékai-Kiss Ramóna

A TV2 műsorvezetője büszkén mutatta meg a hófehér autócsodát.

MW

Lékai-Kiss Ramóna a Hazatalálsz címmű TV2 produkció forgatásán 2022. 11.11- én

Forrás: Bors

Fotó: Knap Zoltán

Lékai-Kiss Ramóna sikert sikerre halmoz a TV2 képernyőjén, hiszen nem csupán A Nagy Ő című műsort vezeti, hanem a Dancing with the Stars című látványos, táncos vetélkedőt is, amiben mindig úgy néz ki, mint egy igazi díva – nem csoda, hogy sokak szerint nincs is nála szebb, tehetségesebb televíziós műsorvezető.

Aki követi Lékai-Kiss Ramónát Instagramon, az tudja, hogy a csinos híresség nagyon elfoglalt, szinte folyton benne van valamiben a keze, és erről rendszeresen tájékoztatja is a követőit. Most is egy igazán fontos dolog történt vele, amire valószínűleg már hosszú ideje várt izgatottan – írja a Bors.

Lékai-Kiss Ramóna nagy örömmel tudatta az emberekkel, hogy új kocsija lett. A hófehér autócsoda valóban nagyon gyönyörű, tökéletesen illik a TV2 sztárjához, aki azt írta a poszthoz, hogy a boldogsága határtalan. A kommentelők gratuláltak az új szerzeményhez, és szerintük is nagyon jó társa lesz az utakon – sőt, sokan írták, hogy szívesen elfogadnának ők is egy ilyen fantasztikus járművet.

Ide kattintva nézheti meg Lékai-Kiss Ramóna új kocsiját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában